En söndag

Såhär kan en vanlig söndagsmorgon se ut. Lite fika, och världens godaste juice, prova den! Dessutom sitter jag med tre rullar i luggen, som jag fått av grannen haha. nu ska jag följa med mamma på en lite promenad, och jag är så jävla nevös inför den här veckan så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Jag kommer verkligen få se om mirakel finns på riktigt, ibland tror jag att jag tvivlar för mycket på att mirakel verkligen finns, men om jag tror riktigt mycket nu i veckan så kanske det händer? Ett mirakel. Jag ska iallafall göra allt jag kan haha.
 
 
 

Tåget

Nu måste jag skynda skynda, ska hinna med tåget till sundsvall. ikväll kommer baby och hämtar mig och jag kan slå vad att han är sugen på donken då, hoppas de för det är nog jag! Iallafall så måste jag klä på mig nu och börja gå, vill inte komma en halv minut försenad som jag gjorde sist. Då missar man tåget hehe.
 
 
 

Surt

Idag åkte jag till min nya praktik för att kolla läget, sög ju. Hehe nerå men asså vad ska jag säga, jag får stå ut. Helt enkelt. Sedan så for jag till dollarstore en sväng och där köpte jag en billig parfym och en body butter. Så här ska duschas heeela helgen och luckta gött! Iallafall så vill jag fan verkligen inte att det ska bli vinter. Det ända roliga är ju att åka skoter men vem får man göra de med. Jag vill bara ha sol och blommor. Jag vill kunna bada och springa barfota på grus, nästa sommar ska jag fan njuta så jävla hårt så hälften vore nog. Vet ni en till sak, nästa sommar ska jag göra allt som faller mej in. Jag tänker inte bara sitta hemma som nån jävla krukväxt. 
 
 

Vad ser du

Sitter och filosoferar med siggebigge.
 

Geeee mej godis

Herregud jag är så sugen på godis så jag håller ju på att dö. Jag som skulle "sluta" med godis. Det ska jag faktiskt göra, eller inte sluta men trappa ner, och det är inte bara för min egen skulle heller. Men nu verkar det ju omöjligt haha. Kan jag inte leva utan godis eller vad äre frågan om, verkar fan inte bättre. M.å.s.t.e. h.a. g.o.d.i.s. n.u.

Klippt

Klippte ju till mej igår, Lite uppklippt bara men längderna är kvar, sysn inte så jätte jätte mycket. Men det känns iallafall, det ända jag är missnöjd med är att jag gärna hade haft min älskade lugg kvar, menmen den försvann den med. Tur håret växer så fort så jag snart kan klippa mej igen.
 
 
 
hehe måste ju bjuppa på en tokig bild också, ni trodde väl inte att ni skulle slippa ;) 
 

Blir irriterad

Jag blir så irriterad. Satt igår och gjorde min beställning av studentmössan. Och gissa..jo min linje finns inte ens med, det finns varken nån beteckning, pins eller "sten" som man har på mössan. Fan vad kul..ne jag tar nån annan linjes färg ja, eller pins. Blir ju skit bra de. Tror alla att jag har gått Livsmedel och svullat. Mailade igår för att höra vad det var frågan om och tyvärr hade dom inte min linje, VVS-fastighetsskötare utan jag kunde ju beställa ett pins med bygg eller fordomsprorgammet på istället. Jaa kul tänkte jag. Jaja mössan är fin iallfall, och den billigaste som fanns men blev dyrt som satan ändå. En studentmössa eller ett körkort...vad tycker ni?

Nicklas Hocker

Herregud sånt här får bara inte hända. Det är sjukt så mycket känslor döden väcker upp, så mycket man känner av att veta att man aldrig kommer kunna berätta de eller göra någonting annolunda för den här människan. Lilla lilla människa, stackars fina lilla liv. Man önskar att man var kapabel att göra så mycket mer än vad man är, man önskar man kunde göra allt till rätta och mer därtill. Hur kan en människa känna sej så oönskad.
 
Såhär jävla snygg och ser ut att kunna vara världens snällaste skapta kille, pluss att man bara blir varm av att se in i hans ögon. Jag undrar, vem skulle inte älska denna kille? vem skulle inte älskar honom över huvud taget, vem han än är. Man känner sig så sjuk hjälplös när man önskar att man på nått sätt kunnat påverka detta. Jag vill bara att han ska veta hur många det är som älskar honom och hur sjukt djupt man faktiskt bryr sig, även om man inte känner varandra. Jag önskar jag kunde förklara de för honom, några dagar tidigare. Jag önskar man hade kraften att ta tillbaka en människs liv, som gjort detta stora misstag.
 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15490181.ab
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15474886.ab
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15471295.ab
 
 

Naglar

Har nyss målat mina naglar och nu väntar jag på att gå till grannen och klippa upp håret lite granna. Imorgon kanske man är brunett igen också hehe längtar.  Så här blev naglarna iallfall.
 
 

Ur balans

Haha jag vet inte hur man säger detta på minst töntiga sätt, men jag är så otroligt stolt över Stiftelsen. Fyfan vad bra dom är, jag är så stolt över dessa fina killar. Och jag är så stolt över ljungaverk. Jag känner mej så fjantig när jag hör dom på radion eller bara av att sitta hemma och lyssna, jag blir så mallig av att dom är från ljungaverk och att dom faktiskt är så himla duktiga, jag önskar all lycka till dessa killar och bandet! Ni är så jävla bra.
 

Nu är pengarna slut

Men nu är iallafall pengarna slut! Haha, nu ligger jag två kronor minus nästan, resten som finns kvar nu är allt till körkort och kanske en skruttbil, en halv skruttbil iallafall eller kanske bara en ratt:) Men jag har hunnit köpa en hårfär idag iallafall, mörkbrun eftersom jag har vela färgat tillbaka håret till mörkt ända sedan jag färgade de blont hehe jag tycker att jag passar i färgen jag har nu, men ändå trivs jag så mycket bättre i mörkt. Får för mej hela tiden att håret ser råttfärgat ut och orangde + att det ser så slitet ut fast det är ju slitet ändå i vilken färg som helst. Men vi får väl se om jag ska krossas mikkes hjärta och färga håret mörkt igen även fast han drömmer om blondiner. Jag köpte även ett nagerlack idag också, ett som jag alltid velat ha, krackelering eller vare heter. det är väl snyggt. Fast på stan gick jag endast för att köpa en väska, och de gjorde jag också! Nu ska jag aldrig mer köpa en väska, den här får jag vara nöjd med. Har drömmar om att köpa ett par nya skor också men jag får nog ge mej. Ska tvinga mej själv att gå i mina "nya" skor med kilklack. Har jag köpt dom, måste dom användas.
 
 
 

Fucking chair

Hahaha jag dör.
 

Flygande paket

Idag kom detta paket flygades från usa till mej! Hihi oj oj så som jag har längtat, och jag antar att jessica väntat med minst lika mycket spänning! Men imorgon får hon sina grejer. Och idag fick jag mina. Jag är nöjd över vad jag köpte men ena cover sticket var typ trasigt (den som jag gillade mest såklart) går nästan inte att skruva upp stiftet och för att få ner det måste man trycka i färgen, blev besviken på de iaf, men det ska nog funka ändå.
 
 
 

Böjd stav

Här kommer nån fler bild på piercingen, man kan ju använda den när man inte vill att den ska synas så mycket eller nåt, jag tycker iallfall att det var värt att köpa den för jag ville gärna ha en.
 
 
 

Tja tja bloggen!

Ser ni någonting annolunda? Hehehehe förstog väl att ni inte såg de..det är ju piercingen, jag har köpt ett nytt smycke idag till min septum. Tror dock tyvärr att den är lite för stort :( för den vill gärna åka på sniskan, men men säkert fler än jag som går omkring och petar näsan.
 
 
 

Boyce Avenue

Sjukt duktigt kille detta, många braa covers att lyssna på, ta er tid.

Åkte hem igen

Åkte till skolan men sjubussen i morse och vi hade inte ens nån lektion förns klockan två. Vad kul tänkte vi, och jag åkte hem. Men först blev det lite frukost på bussen!
 
 

Prova

Har ni prövat dessa? Det finns två förpackningar med tre smaker i varje och dom är skit goda! Lite vindruvor till dessa ostar så har du nåting godare än godis (nästan) hehe. Finns i smakerna, skinka, tomat, grönpeppar, champinjoner, mögel och lök. Prova detta vettja.
 
 

Sötnosar

Kolla vilka sötnosar jag har fått träffat ikväll. Hihi vill man annat än att bara pussa ihjäl dom? Nu ska jag iallafall göra mej iordning för ennu en liten senresa till stan, nåt att göra iallafallall :)
 
 

Jag är så less

Sjukt sjukt sjukt sjukt sjukt less. På allting just nu, livet över huvutaget. Jag är så less på att ha det tråkigaste livet en människa någonsin kan ha. Idag har jag inte gjort ett jävla pinjuttas har bara sutte hemma så som jag gör varje dag, och bara väntar. Jag är så less, jag vill bara ut och lägga mej i blött gräs. Varför kan ingenting bara hända.

Jag vill ha

Åå jag skulle jätte gärna vilja ha en systemkamera som man kan filma med..verkligen. också skulle jag väldigt gärna vilja ha en ny väska, såg en fin på new yorker för 199:- som jag skulle vilja ha. Det är även en till sak och en till som jag skulle vilja ha. Först en lägenhet i stan, gärna gratis också en egen hund. Men det har man varker tid eller plats till. Undra om man ska ta och köpa en trisslott eller kanske låta mikke spela bort en hundrig på en automat. Han brukar kunna vara väldigt duktig på att både förlora och vinna.

Min dag

Jaa man kan nog säga att såhär ser min dag ut, en hel det teoriläsning och nu blire lite mat. Mamma har gjort korvstråganoff eller vare heter med morötter och grejer i + en mos av blomkål, den är ganska god! Mwn nu till maten så blire det att kolla på tv3 play.
 
 

Fick dela min lunch

Jaa det är faktiskt sant, jag fick dela min lunch idag med åtta stycken kråkor. och två duvor. Jag gick och köpte en macka på ica innan jag åkte hem med tidiga bussen idag,ockå satte jag mej på en bänk i stan och skulle smaska lite och då kommer de två kråkor och går fram till mina fötter. Och jag tyckte så synd om dom för dom såg så ledsna och gamla ut också var dom liksom tussig. Så lite diskret skulle jag ju så klart lägga ner en brödbit åt ena men ändå fick hela stans kråkor syn på de och flög mot mej! Haha jaa jag måste ju säga att jag skämdes, det var sjuk pinsamt att sitta själv på en bänk och äta en macka och runtomkring mej satt åtta kråkor och kollade på. Det satt till och med två kråkor på ryggstödet av bänken jag satt på. Helt galet var de, men innan jag skulle gå så gjorde jag iordning en lite lunch åt dom också och lade jag ut tre högar med bröd, så jag hoppas verkligen att dom blev nöjd för folk kollade konstigt på mej! Som om jag vore nån kråkdrottning. Men det kanske jag är också, vem vet. kråkor verkar gilla mej.
 
 
 
 

En födelsedag

Igår var jag på kalas, det var min lillasyster som fyllde 4 år. Tyvärr får jag inte lägga ut några bilder på henne, inte ens den söta bilden jag knäppte när hon fick hennes present från mej. Men jag har iallafall en lillasyster så att ni vet de, får väl se om ni nån gång kommer att få se henne. Hon är iallfall världens sötaste.

Ljungaverk

Vill bara säga att jag älskar ljungaverk. Jag är så glad att jag är uppväxt här,allt är så himla bra eller allt känns iallafall så bra,vill aldrig lämna ljungaverk. jag känner mej så hemma här. klart jag kommer flytta här ifrån men jag hoppas verkligen att jag kan hålla att jag kommer tillbaka,för det ska jag! En sak är iallfall säker och det är att aldrig kommer ljunga lämna mitt hjärta hehe.
 
 

Fan vad dåligt

Huvva vilken jobbig dag, så fruktasvärt less på skolan, vill nästan hoppa av! Nu ska man få lida reält ett helt år till kan jag säga, fyfan vad jag ska må dåligt. Men men det är tur att man ändå är lite envis jag ska fan må piss också om det är de som behövs! Fyfan vad dåligt.

Blöta skor

Haha här kan man gå om man har blöta skor.
 
 

Jag ramlade i ljungan

Hahah det är faktistk sant, jag ramlade i ljungan igår. Var ute med sigge och mikke och hoppade på stenar nu när det är så lite vatten, och självklart ramlade jag i, ända till midjan dök jag i. Som tur va hade jag ingen telefon eller någonting i fickorna haha men blöt blev jag pluss att jag studsade på ändan så den har jag ont i idag haha men mikke fick iallafall ett gott skratt och det blir jag lycklig av! Tvättade även mikkes bil igår, och den blev jätte fin. Haha nybadad och med lånkallingarna på så att man inte blir förkyld.
 
 
 
 

Fjärilar

Haha jaa idag skulle jag och mikke hitta på någonting tsm, men klockan tio ringde rickard och ville åka till stan så då gjorde vi de. Kom hem klockan fyra efter att dom vare på biltema och till nån annan tjomme. Iallafall så sitter jag och har äte tacopaj, är mätt. Men väntar fortfarande på att något kul ska hända :) Här kommer lite fina fjärilar som jag och jessica såg när vi gick från matsalen i onsdags. Ganska fina hehe.
 
 

Ta med mej ut tack

Ingen som vill hitta på någonting med lilla mej? Något kul, snälla.
Jag blir snart galen av att sitta och bara fördriva tid.

Subway

Men vad äre med bloggen den ser ju inte normal ut, eller hur ser ni? det borde vara nå strul idag tror jag. Jaja, iallafall måste jag få fresta er lite med de vi åt idag, hehe subway. Fysatan vad gott det är, helt galet. Jag tog det grövsta brödet med kalkon, skinka och rostbiff + gurka, tomat, vitlöksås, salt&peppar och kryddig ost!
 
 
 
 

Storhandlat

Har varit i stan hela dagen idag med mikke, åå vad vi har shoppat! och det har vare jätte kul.
Jag fick en tröja och ett par leggings också hihi. Mikke köpte massa jeans, sedan beställde vi fyra pår 3D glasögon också, Han köpte även tusenhunda paket tuggummin som vanligt och en tröja, hänglsen och en sterio till bilden. Sedan blev det även två mössor och en sminkborste till mej.

Beställningen

Åhåhå nu har sminket kommit! Tog en vecka att få varorna så det var helt ok, som jag längtat.
Jag hoppas bara att produkterna är bra nu också, ska bli kul att få testa. Jag beställde två st puder, svårt att se färgerna från camen men ena är lite mörkar och det är en vanligt "pressat" puder, honungsfärgat. De andra pudret är med glitter i och det är lite ljusare typ brons. Sedan köpte jag även ett läppglans som ska ge "större" läppar hehe var bara tvungen att prova. Ska se om det verkligen funderar sedan. Köpte en borste och även en mineral fondation i puderformat. Sedan köpte jag nån annan grej för typ finnar och sånt, bara för att test. Mamma köpte ett skrift för läppar/ögon/kinder och en mascara samt ett läppbalsam som lukta sjukt mycke svartvinbär! också var den helt lila haha. gottigott.
 
 
 
 
 

Suddigt

Sjukt dålig kvalite på korten, men men vad ska man göra.
Hittade lite fynd på stan, vinterkläder. En vanlig tjocktröja (grå) och en svart lite tunnare långärmad, stickad (svart) också hittade jag även en randig stickad långärmad (blå, röd) bra å ha.
 
 
 

Så jävla less

Fyfan vilken dålig dag, vill bara sätta mig och försvinna.
Imorse när jag vaknade hade jag sånna där kräkkänslor efter vad jag drömt, och jag drömde någonting med att mikke hade åkt ifrån mej och vi bestämde träff på flera ställen för att träffas och få prata men varje gång så dök han aldrig upp, och jag fick se på tvn att han var typ i stockholm med hans mamma och lillebror på nån konsert, och jag försökte få tag i honom tusen gånger men vi fick aldrig tar på varandra och han bara drog iväg hela tiden. Sjukt äckliga känslor man kan få när man vaknar upp ur vissa drömmar. Jag ville bara ringa till honom och säga att jag saknade han, men jag har ändå inte nå pengar på luren, så det kunde ju ha blive lite svårt.Tog iallafall halv sjubussen till stan och hade inte alls mycket att göra där. Ville bara hem hela jävla skitdan..ville hem och duscha och träffa mikke, eftersom han skulle komma hem i dag eftermiddag. Känns som vi vare utan varandra i en evighet nu, jag är så jävla less. Ni anar inte. Jag har bara velat hem hela dagen och låta mikke gjort slutet av dagen bra. pratade med läraren idag också, så fick ledigt i morgon. Tänkte berätta de för mikke ikväll att vi inte behöver ställa nån klocka, jag vill bara vara ledig med honom när han äntligen är hemma. Jag tog tåget hem klockan två idag iallafall och då ringde mikke och sa att han skulle komma hem i morgon istället. Dagen blev fan inte bättre än så. Nu åkte jag hem till en tom lägenhet, Har saknar min kille i tusen dagar nu och han kommer hem en natt för att sedan åka iväg igen i två nätter. Slår vad om att han åker på jobb i morgon när han kommer hem också. det gör ingenting, vi får väl träffas till jul kanske. Jag är inte alls arg på honom eller något för att han åkte till sin sjuka kusin, absolut inte (men först var jag lovad att följa med, men han kunde inte vänta en dag, så jag kunde tyvärr inte följa med) jag är bara så otroligt less, less, less, less, less. Så jävla less.
 

Lite nyttigare

Här kommer en lite nyttigare bild också, mat alltså. Idag blev det en köttbit från igår och potatissallad + en halv laxbit med massa grejs på som va gott som fan. Sen vare bara massa morötter, gurka, tomat och blomkålsmos. Ganska nyttigt va, sedan gick jag typ 3 km efter maten också, och då höll den på att komma upp igen å, så mätt var jag.
 

Gotta

Vilken dålig cambild, helt brusig och dessutom jävlas den med mej. Den håller ju inte kvar färgen. Men iallafall.... kolla vad man får när killen kommer hem då, heheh dessutom for han till örebro idag och lämnade den här hemma med mej hehe, det här bådar jävligt gott de!
 
 
 

Oväder

Oväder? haha nedå bara lite dugg.
 
 

Nästa år

Nästa år blir det zombie walk för mej iallafall, fan vad farlig jag ska vara då..huvva
Jag hoppas detta år kommer gå fort, men det tror jag. Detta år handlar bara om att ha kul. Fan vad oseriösa vi ska vara i år, vi ska bara låta dagarna gå och flina lite drygt.
 
 
 
 

Gott

Gott med frukost, bara en puss från min babe som saknas nu en sådan morgon.
Jag hoppas att han kommer hem snart..för jag är så trött på att vänta.
 

Gårdagens middag


F

Frukost, hehe delicatoboll.
Dessutom blev pajen igår, m-m-m världens godaste! Har lagt undan halva pajen åt mikke som
han ska få mumsa på när han kommer hem, hehee.
 

RSS 2.0