Yeah

Inga sillisar här inte.
 

Grillfest

Igår vare grillfest hos kg, med supergod mat! Klockan fyra var vi klara och fina för en kväll med trevligt umgänge. Tände grillen och grillade massa kött och ost, sedan fanns det supergod sallad och potatisgratäng också! Godaste middagen jag har äte på länge kan jag säga. Kusinvitamin kom och kikade in på kvällskvisten också, och bestämde sig för att följa med oss till fränsta när "grillpartyt" var över för då ville vi parta mera! Tack alla för en lyckad och jätterolig kväll.
Bilderna är tagna från kgs blogg! Här kommer den: http://gunnarsson.biz/blogg/
 
 
 
 
 

Bowlingkväll

I Fredags drog jag, mamma, kg och jossan till stan och käkade gomat på biteline och sedan åkte vi och spelade bowling, det var superkul och en helt klart lyckad kväll.
 
 
 
 

Fälgar

I helgen som var så tog jag och lackade mina fälgar, som mikke har fixat åt mig. Och dom blev rosa, hihi! Åh, jag har världens finaste bil. Blev nöjd iallafall så nu får vi se när dom nya däcken kommer på också. Va på crucing i timrå i lördags också, med pärlan. Var en lyckad kväll med min älsklings Mikke.
 
 

Första promenaden

Igår använde jag mina nya skor för första gången. Jag och sigge gick halva vägen ner till näset i det underbara vädret. Hoppas hoppas hoppas verkligen att detta väder håller i sig för resten av året! Tog bilen till näset på kvällen igen för att sigge skulle få bada lite, och där träffade vi massa små bäbisfår!! Å vilka sötnosar.
 
 
 
 
 
 
 

Gammal goding

Som man brukar säga "en gammal goding" det kan man ju ta som man vill. En gammal kan mycket väl vara lika god som en nyare/yngre. Och gammalt kan vara goare för både miljö och annat. Den här är gammal och funkar fortfarande lika bra, och så kan de va.
Gammalt kan vara bra.
 
 

Av solen mår man bra

Tack för en underbart vacker daaaag, sol och värme hela dagen! Kan inte bli mycket bättre. Har legat ute och solat på balkongen hela dagen och bara gottat mig, ätit grillatkött och potatissallad också, vilken dag. Nu ska jag ta och färga håret innan jag ska hoppa in i duschen.
 

Ett litet paket

Fick ett litet paket med posten idag hehe, de va så sött så! Och i de lilla paketet så var det en ring som jag har köpt. Från Thailand. En jättefin ring, jag är så glad att jag köpte den! Turkos "sten" med en orm runt. Lite dålig bild men men, fin va!
 
 

Vilken solig dag

Idag fick magen lite sol å haha, mådde han gott av efter all mat. Nu ska vi tagga ner lite, borsta tänderna och lägga sig i tid. Synd bara man ska få sova själv ikväll. Men imorgon är det skola och jag ska upp och äta en risifrutti innan jag skuttar till bussen i finvädret (som jag beställt hela veckan) Sovgott alla!
 
 

Mat mat mat

Oj vilken middag jag äte idag! Huvva, mättare än mättast blev jag också, vad lyckligt lottad man är. Grillat kött och majskolvar, potatissallad, baguetter, grönsaker och meloner. Mums.
 
 

En kort vecka väntar.

Va till stan en sväng i går och köpte ett par riktiga skor!! Hur sköna som helst och jag är helnöjd. Nu blir det till att skutta omkring bäst man vill. Ska iallafall snart ta bilen till mikke och se hur det går för honom, och sedan blir det till att säga adjö till honom i några dagar..jag hoppas tiden går fort så att han snart kommer tillbaka, och nåt som ska bli skönt nå jävulskt är denna korta vecka, tre dagar! Vilken långhelg vi kommer få! Ska försöka hinna med massa saker också. Ska hinna med att färga håret en gång till iallafall. Tror jag. Vill helst inte ha grönt hår. Men det tar sig!
 
 
 
 

Fuck you

Måste dela med mig av en otrolig bra låt, som jag vill tillägna till dom jag trodde va mina "vänner".  Vill säga att jag varit besviken och sårad, men ingen kan kasta skit i de såret nu, för de är redan läkt! En nackdel med av vara norrlänning är att vi litar så starkt på personer, även folk vi inte känner. Varför vill man lita på folk så in i de sista egentligen? Jag tycker att man ska kunna står för vad man tycker och tänker, inget är fel med de.
Kom inte och smyg in dej på en sida du inte vågar stå på.
Jag är glad att jag varit med på den här strejken, har haft massa olika slags känslor, men en sak jag känner varje dag är, skämms inte folk? Har inte folk de minsta lilla vett över huvutaget? Skämms på er!! Jag menar de, skämms lite.
 
"Bla bla bla bla bla bla bla bla bla blaa blaa bla lla bla blaaa bla blaa bla"
 
Otroligt förvånad hur personer kan vara så falska, och så elaka..Jag pratar ju såklart om strejken och hur stolt jag är att jag är på utsidan och står upp, för allt jag känner och tycker, för rättigheter jag har fattat att vi har.
Jag är så över dom där inne just nu, vill aldrig mer se dom efter allt dom gjort.
Vad har jag gjort som person? Vad har jag gjort mot dessa "vänner" för att bli spottade och ignorerad av?
När en person jag trodde va min vän, som jag ändå tillägnat helger och dagar åt att vara med, helt plötsligt en dag kommer och spottar mot mig. Vad är det för en idiot? Vad är det för idioter.. Hur fan kan man göra såhär mot varandra? Jag kommer aldrig fatta detta och inte heller förlåta. Brukar vara bra på att förlåta, men vad är meningen med att förlåta sånna svikare?
 
Tycker synd om folk som tror att dom är starka, när folk aldrig sett dom stått upp. Ställ dej för fan upp och du ska kalla dej själv stark. Gå inte och kolla ner i marken varje dag, som om du tror det ska göra dej stark. Dags att våga möta människors blickar och stå för val man gör!
 
 

Sista april

Igår var det sista april och alla fina bilar var ute och gled (även min). Jag och mikke tog 145an och hängde med på raggarrundan, plockade upp jossan och nicklas också. Sedan åkte vi omkring och bara mådde gott, skjutsade lite folk och så innan vi löste in oss på forum för att få en enda dans med mikke, som jag tjatat mig till i två timmar. Men en, bättre än ingen! Var en lyckad kväll och kul att träffa allt folk. Nu är det ett år till innan man får vara med om detta igen. Men nu är tammetusan sommaren påväg iallafall.
 
 
 

RSS 2.0