Shopping i staden

Idag har jag varit och shoppat!! Spöregnade ett tag men annars så har det vare ganska bra väder. Åkte till birsta en sväng och kikade och sen gick jag lite på stan, tänkte träffa jessica men hon hade nog inte tid idag, men vi ses ju iallafall när skolan börjar igen..det är en sak som är säker! Eftersom det har/ vare är/ rea så finns det inte så mycket kvar haha men jag lyckades hitta lite kläder iallafall. Köpte två likadana linnen fast i olika färger, med massa glitter glans på + ett långt linne med typ genomskinligt spets på framsidan och ett jätteskönt mjukt tyg på baksidan, dock provade jag inte de innan jag köpte de så det blev lite för stort. 150 gick de på. Sedan köpte jag även en röd långärmad tröja som jag har sökt efter för femtio kronor och en t-shirt till mamma för samma pris. Köpte även en klänning jag velat ha länge, för femtio kronor! Det är ju ingenting alls, och jag älskar den redan. Fast fick ta storlek xs..fattar inte att jag fick på den, men storlek m var på tok för stor och självklart fanns det ingen i storlek s. Men det blev bra ändå för klänningen satt precis som den skulle! Jooo just de, köpte ju ett par skor också heheh, blir rädd ibland att jag har nå sko-tvångst, jag köper skor bara för att jag måste känns det som ibland. Men dom var ju snygga och hur sköna som helst och för en sån liten slant som femtio kronor ännu en gång.
 
 
 
 

Kvällsfikat

Ne nu är det dags att äta lite kvällsfika, fan har gått och småäte hela dagen haha mikke lämnade ju en godispåse här som jag stoppade in i skafferiet för att jag inte skulle äta upp allt innan ikväll men den är redan tom haha det är ju så det blir, lika bra att vräka i sig direkt när man köper den, innan man kommer hem. Kan man vara nöjd sen. Detta blir min kvällsfika iallafall. Har redan hunne smakat en bit..
 

Life after you

Muummmms.
 

Boring day

Tråkig dag, tråkig vecka, jag hoppas denna vecka går fort som bara fan!
Jag ska försöka sitta och träna körkorts teori hela dagarna, men det är så svåååårt, att komma igång haha. Men men, jag måste ju så det är bara att tvinga sig själv. Nu ska jag käka..detta.
 

Tattoo

 
 
 
vackert.

Drömmar jag har

Detta är då vad jag alltid drömmer om, jämt jämt jämt. Eller inte jämt eftersom jag drömmer så otroligt mycket, med dom gånger jag inte drömmer om nå hockus pockus så drömmer jag alltid att folk slutar bry sig. Att folk slutar bry sig om mig. Dom bara ignorerar mig och är jag försöker prata med dom och jag nästan skriker i deras ansikten så bara skiter dom i mig, åå vad jag hatar den känslan! Och jag fattar inte varför jag drömmer om det jämt..jag kanske helt enkelt är rädd att folk ska sluta bry sig om mej? Inatt drömder jag iallafall att det var mamma som betedde sig sådär. Vi hade flyttat till ett jätte gamalt hus och jag hade glömt att dammsugit vardagsrummet och en dag när jag skulle gå till navet för att ta bussen till skolan så säger hon att det har kommit in råttor i vardagsrummet tack vare att jag glömde bort att städa. Och jag slängde av mig jackan och gick till tvrummet och dammsög hela jävla dagen. Jag gjorde allt för att hon skulle se att jag dammsög haha men hon ignorerade mig totalt, och jag frågade om jag skulle dammsuga nån annan stans men hon svarade och tillslut blev det att jag bara stog och grina och skrek till henne att hon skulle svara när jag pratade med henne och att hon gjorde mig ledsen när hon bara ignorerade mig. Jag tog jackan iallafall och sprang ut, helt krossad. Och jag hatar känslan man har kvar när man vaknar, den är dödande. Jag vill inte drömma om sånhär.

För varmt att vara ute och gå

Det är säkert, det är så jävla vamt! Jag vill fan att det ska bli varmare.
Va nyss ute med sigge och kommer jag våga säge de till mamma, nu när det vare såhär varmt..jag gick ju en bra bit, med innan vi gick hem fick han faktiskt bada så jag tror inte att det var nån fara med den tussen. Det var iallafall skitvarmt men skönt att få vara ute och gå lite, och svettas hehee. Det som dock inte vaa skönt är att jag har skavsår över hela fötterna..igår fick jag skavsår typrunt hälen och jag vet fan inte hur jag lyckas och idag nu när jag kommer in så har jag fått ett skavsår i ett galmalt skavsår under trampdynan som nyss har fått ny fin hud, och DÄR har jag fått en blåssa nu..inte så jävla skönt de, helvetes skor.
 
Såhär ledsen blir jag när jag får skavsår, dom förstör allt.
 
 

Prometheus

Det var denna film vi såg igår! ganska bra, men ändå inte... lite för mycket slem haha.
Men då var även denna snygga jävel med i filmen..
 
Idris Elba
 
 

Bio

Igår for jag till pappa klockan tre och sen for vi till stan för att se bio.
Först handlade vi mat och sedan for vi och åt pizza, fast jag åt en skitgod sallad med fetaost, kyckling och avokado. Efter de så gick vi till bion och satte oss och åt godis.
 
 
 
 
hahah pappa svettades så han fick dra upp tröjan lite, tur att dom släckte lamporna..

Puss

Å vad jag längtar tills mikke kommer hem, slipper jag sova sjäv!!!
Jag hoppas han kommer hem inatt för då ska jag sitta som en uggla hela natten och vänta på honom. Han förtjänar att jag stoppar om honom riktig skönt och pussar på honom tills han somnar i min sköna säng. Det förtjänar jag också faktiskt, som får stå ut med att aldrig träffa min kille, kul va. Jag ska pussa ihjäl honom och det får han stå ut med.
 
 
 
 
 
 

Bjuder på denna

Tar och bjuder på denna innan jag slänger mig ner i sängen för att sova!
 

Pluggat

Usch har sutte vid datorn och pluggat lite till körkortet idag..jag hatar det här.
Vill bara ha det där jävla körtkortet nång gång så att man kan börja andas igen!
Dessutom så har jag även bakat en kaka.

Massa kossor

Har nyss vare i fränsta en sväng, åkte till vikbron och gick kyrkstigen till byforsen. Sedan när vi var påväg från vikbron var vi bara tvungna att stanna vid kohagen som är där, huvva vilken fin ko det stog där vid staketet och kollade på oss. Den var så himla fin!! Jag önskar att det kunde bli min häst. Också hade han massa flugor och röda ögon:( och sedan kom det massa små kossor hahaha och dom va så söt, villa ha allihopa.
 
 
 
 

Dinner

Åå vilken underbar middag,önskar att mikke var här så han fick smaka riktigt fin mat! Som en riktig resturang är det att sitta ute på balkongen i solen och äta också.
 

Några slingor

Igårkväll la jag i några ljusa slingor i håret och det blev rätt många haha, men fler ska det bli. det ser lite för orange ut nu men efter en förpackning till så ska det nog se bättre ut. Mamma fick slita länge igår för att få så många slingor som möjligt ur mössjäkeln och ont gjorde de men ljusare blev de, och det var ju de som var meningen! haha
 
 

Kusinvitamin

Vart en sväng till stan idag med mamma och moster till kusinvitamin.
Gick på stan en sväng också och köpte en bikini eftersom jag inte har någon, så nu jäklar kan det badas! Om det blir nån värme snart vill säga.
 
Detta blev dagen outfitt + skavsår påvägen hem på båda fötterna.
 
 
 
 
 

Fränsta festen

Huvva va värdelöst, fast det är väl säkert kul för typ "epagänget" för dom får ju ändå inte komma in i öltältet så dom står och umgås på macken hahah. Men det var så mycket bättre förr!
Iallafall så fick mamma vara chaufför åt grannen så vi åkte raggarbil hela natten, jag är nöjd.
Så klart att jag är nöjd! Att åka raggarbil med bra musik är nog det bästa som finns. Helt ärligt.
 
 
 
 

Hahaha

Haha jag måste bara lägga upp den här bilden! Har vare och rotat i gamla skivor och hittat massa bilder som jag gått igenom, på allt möjligt gammalt skit. Också hittade jag den här bilden hahah.
Måste vara ungefär fem år sedan jag gjorde den.
 
 Den drömmen har ju inte slagit in än, och inte ser jag likadan ut som för fem år sen heller:)
 
 

Blä

Vilken ångest jag har om jag ska färga håret eller inte, hatar att det ska slita så mkt.
Dessutom vet jag att det kommer bli orange och då får jag färga de igen..suck.
kanske lika bra att färga de mörkt på en gång? Fast det är ju lite tråkigt de å, haha tjejen som har den värsta beslutsångesten det är jag de!

Jag gillar mest glitter

Guuud vilken underbar dag, jag känner mig så glad, vill bara leee.
Det har vare sol heeela dagen och hur varmt som helst, jag fattar inte att det inte kunna vare såhär fint väder tidigare, nu är ju sammaren typ slut. Fast kanske inte för oss, den kanske bara ha börjat? Jag hoppas de för sommaren är det bästa som finns i hela världen, nästan.
Nu ska jag snart duscha hade jag tänkt..man har ju lega ute på ballkongen och solat så man är lite klibbig. Sedan ska jag göra fotbad och måla mina tånagar och även naglarna på fingrarna, kanske rosa? Man får se, jag gillar mest glitter. Sedan hoppas jag nog att mamma kan färga håret på mig hihi, är lite nervös faktiskt fast det är man väl jämt när man ska färga håret. Köpte iallafall hårfärg igår för 30 spänn, blond. Har färgat det två gånger redan med typ guldblond, för det är typ "mörkblond"/"ljusbrun" jag vill ha. Har inte så värst mörkt hår tycker jag, men ändå fastnade inte dom två färgningarna så bra. Syns i hårbottnen att det är ljusare och visst det blev väl en bra färg, men det är för mörk! Så den här gången köpte jag riktig blond för det lär ju inte bli som förpackningen visar ändå:) Är bara rädd att det ska bli typ orange, det var jag rädd för förra veckan när jag färgade också fast att jag inte ska ha nå röda pigment i håret för det är mest min utväckst kvar nu, men tycker ändå att det ser ut nu som om det är lite röd/orange som glimtar i hårbottnen, men det kanske inte är så mycket så det syns heller, vi får väl se haha.
 
 

TrippTrapp

Igår var vi till huddik en sväng, bara för att. Kul att göra någonting istället för att bara sitta hemma, fast när det ändå är finväder kan jag gärna ligga på ballkongen hur länge som helst. Nu ska jag dra till körkolan!
 
 
 
 

Blow me

 
 
Jag kan bara inte beskriva kärleken till denna kvinna, hon är bara så underbar.
Jag avgudar henne.
Snygga, sexiga, otroliga, bästa, bedorande, makalösa, fantastiska STJÄRNA.

Lite ful får man vara ibland

Usch vilken tråkig dag, fast jag tackar gudarna för dom studer solen har fått lysa idag!
Finns inge bättre än att vakna upp och solen lyser. Fast det skulle gärna få vara lite varmare, jag har gått med gåshud på armarna hela dagen och det är ju förjävligt när det är mitten av juli tycker jag! Tur att man har lite att pyssla med inne också, tex prova min nya ansiktsmask eller damsuga hela lägenheten som jag har gjort idag. Man kanske skulle passa på att ta ett fotbad och måla naglarna också?
 
 
haha är detta verkligen jag? vem vet.
 

Helgen

Tänkte lägga upp lite bilder sen i lördags, i sundsvall. jag tog bussen till stan klockan nio och hoppade av inne i stan för att shoppa lite, sedan tog jag bussen hem till linnea. Vi ringde och beställde hem pizza och sedan blev de en drink! Vi drog till momento på kvällen, men ärligt så blev jag besviken..det var hur lite folk som helst, men det kanske var för att man inte hunne fått pengar ännu, men ändå!

 
 
 

Äntligen

Äntligen till allt!
Nu har vi köpt en ny dator som troligtvis ska fungera. + internett!
Förhoppningsvis kanske man kan sitta och blogga lite om dagarna, nu när man kan göra de från en dator. Jag hoppas alla hittar hit, från min gamla blogg.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0