Två till stan

I lördags tog jag bilen å hämtade upp Ana för att dra på krogen i stan! Åkte ut mot birsta till Jessica som hade inflyttningsfest innan vi drog ner på stan. Åkte hem vid två utan ana eftersom hon ville stanna, vilket ledde till att jag fick åka och hämta henne på söndag förmiddag. Jag var även på första lektionen av buggkursen jag börjar på, jag och linnea! jädrar va vi ska bugga sen... 








Har sytt en väst

I torsdags när vi hade långdag så var våran lärare sjuk så jag bestämde att jag skulle sätta igång med min väst som jag köpt tyg till! Blev klart med den igår, bara två knappar som fattas nu. Dom måste jag åka till Sundsvall för att köpa. Jag är supernöjd och tycker att det är hur kul som helst att kunna sy sina egna grejer. Den är ju inte alls perfekt i tillverkningen, har massa missar och saker som jag kunnat gjort bättre (om jag väntat på en lärare) men jag har sånt dåligt tålamod tyvärr, så jag vill helst göra klart allt på egen hand istället för att vänta på att nån kan ge mej tips. Men det här är bara mitt första riktigt egengjorda plagg! Så jag är hur nöjd som helst och det gör inget att jag gjort massa missar, tänk bara hur bra jag kommer kunna göra allting sen! Övning ger färdighet. Och lite fel hit eller dit gör ingenting alls. Jag gillar inte perfekta saker.







Helgen

Sjuk och jävlig..huvva! Men har vare en bra helg ändå:) Var chaufför i fredags och kom inte hem förens klockan sju haha då vare bara att skalla kudden. Vaknade klockan elva av att mamma knackade på dörren då vare bara att kliva upp, och ingen röst hade jag heller! Firade kusin som fyllde 9år och sedan resten av kvällen satt jag uppe hos Jocke och lyssnade på blues till klockan tolv. 







Ta mej hit

Så att jag kan få må lite bra.
 
 
 

Tjena

Så va man här en sväng igen då, kanske bara för idag eller så blir det längre! Sitter just nu å kollar på lite tv och äter glass. Drömmer gör jag också, men de är ju inge nytt. 





RSS 2.0