Fint med snö

Fint väder i morse när vi vaknade, mysigt. Och här kommer lite bilder som jag knäppte imorse på hur fint väder vi har och hur mycket snö det är! Hörde att det var typ ingenting alls i sundsvall.
 
 
 

Tatuering

Nu vill jag tatuera mig. Jag ska göra de. Någon som vet av någon bra tatuerare? Och gärna billig. Känner nu att det måste bli av nångång, jag vill ju verkligen. Kommer aldrig ångra mej och det kan jag skriva ett kontrakt på hehe, så säker är jag! Vill göra det idag, vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut men jag vet vart den ska sitta. Vill bara ha den där nu.
 

Vinterless

Det är så tråkigt. Sitta hemma och inte har någonting att göra. Jag har inte ens en bil. Men vart skulle jag åka? Det är väl bara att sitta här och stirra tills jag måste gå ut med sigge och sedan sitta och stirra några timmar till innan han måste ut igen. Får väl se om mikke vill hitta på något, eller inte. Jag önskar att det va sommar iallafall fyfan vad mycket lättare allting är då. Kan inte vinterna bara sluta komma, för evigt. Jag vill ha sommar jämt. Gå i sandaler och linne och ha solbrillor och kunna bada varje dag, hur kan de bli bättre? Jag är redan vinterless.

Läppglans

Här är ett av läppglanserna som jag köpt. Ganska fina va. Ser ut som små pärlor. Men färgen var lite väl mörk. Men det andra var jätte fin, ljusrosa! Lilla syster var här igår och fick lite glitter på läpparna, också krusade jag hennes hår lite, herregud vad hon tyckte att hon blev fin.
Och det blev hon ju också, såklart.
 
 
 
 

Köttt

Har vare till grannen en sväng och då kom det en kille med massa kött, som hon hade beställt. Hur fint kött som helst och mycket var det! Och gissa vad jag kom hem med, joo kött!! Hur tur har inte vi som får massa kött av grannen tycker jag, ganska bra iallafall. Nu ska jag ut med sigge en sväng fast att jag inte ens har lust. Hoppas att det kommer snöa hela natten,och det blir inte mycket åka av i mikkes bil nu kan jag säga, när han inte ens har vinterdäck till den. Livsfarligt!
 
 

Städarn

Ne nu ska jag ta och städa och diska lite hehe! Så att det är fint tills jag ska hämta mamma ikväll, då sipper hon städa i helgen också har jag någonting att göra idag tills jag blir frisk. Är man snäll så blir man frisk. Hoppas mikke kommer ikväll.
 
 

Jaappp!

Jajjamen jag fick paketet idag! Är så glad. Och sminket var super bra, köpte en fransböjare och två ögonskuggor, två läppstift, två läppglans, två kajaler, ett puder och en concealer. Ögonskuggorna var jätte bra. Mamma köpte massa andra ögonskuggor som också var bra också köpte hon ett puder och ett läppglans. Här kommer lite bilder.
 
 
 
 

Igårkväll

Igårkväll satt jag och pysslade om mina naglar lite, och målade dom rosa! Nu har jag precis tvättat håret och väntar på att posten ska komma. Har inte paketet komme idag då äre ju nå fel :( Har väntat nu i tre veckor på söndag, och kommer det inte idag så får jag damp, vill ju ha mina grejor. Dessutom så får vi se om mikke kommer hem ikväll eller inte, jag hoppas verkigen de. Dom sliter och ha sig så långt hemmifrån. Men jaa..vi får se. Ska skjutsa mamma till jobbet snart också och åka och kolla om pappa är hemma, sedan hoppas jag på att bli frisk idag. Det är de som är meningen med hela dagen egentligen, ska åka på affären och köpa massa apelsiner och frukt.
 
 
 

Vänta

Herregud jag gör inget annat än väntar. Har väntat på sminket från elf nu i två veckor och trode verkligen att det skulle komma idag, men tydligen inte. Och ännu mera väntar jag på att mikke ska komma hem, som han aldrig verkar göra. Han som skulle komma hem igår men de gjorde han inte, först var det i fredags och sen blev det söndag och nu verkar han få komma hem på onsdag om han har tur. Tur han packade kläder för tjugo dagar, för han kanske blir borta i tio dagar till, vem vet. Men jag hoppas att han kommer hem så fort så att jag itne ens hinner märka att dagarna gått. Jag ska på praktiken i morgon också och vi får väl se hur de går.
Vill inte sopa grus.

Katter och jul

Älskar mina katter mer än allt nästan! Vad skulle jag göra utan dom, pluttisarna. världens sötaste. + sigge också såklart. Men har ni smakat den här lokan? med kanel och äpple eller vad det är, smakade jul iallafall. Jag har inget emot att det luktar som den där lokan smakar, på jul. Men jag dricker helst inte upp julen. Men tänka att det snart är jul å, herregud. Nu är allt i hela världen att se fram emot bara possitivt! Tänk när vi sitter där, i julstämmningen med tända ljus och det är alldeldes mörkt ute och snön faller, tänk vad mysigt! Också sitter man och små pysslar lite och bara ler, herregud vad jag längtar! Iår ska jag iallafall inte köpa så mycket julklappar i förväg, ifjol var det ju rena självplågeriet, iår blir det att köpa julklappar dagen före jul så att man slipper sitta och vänta på att dom ska bli öppnade. Undra vad man ska köpa bara, och kommer man ha råd..nått fint blir det väl alltid. Om inte annat så blir det en förbaskat fin jul ändå!
 
 

Mer snö

Igår tog jag in cyklarna som jag har tänkt göra länge nu, så att snön kan komma! Och se på fan, igårkväll började de.. men blev ju tyvärr inte så mycket. Men hoppas det kommer snöa hela natten, gud va lycklig jag ska vara i morgon då!
 

Nu vill man ju ha bil

Jaa visst fan vill man de. Jag vill ju ha bil idag, jag som tänkte att jag inte skulle behöva någon, att jag bara kunde låna någons om jag behövde åka någonstans. Men klart jag ska ha bil! Kom jag på de nu. Men det är väl inge brottom ändå, men man kan ju hålla utkik dessutom måste den vara billig, dra lite bensin, vara snygg och helst ha "fartränder". Inga dåliga krav de där inte, men nån sådan drömbil lär det väl finnas? Skulle inte säga nej till någon av dessa bilar nedan.
(bilder tagna från google).
 
 
 
 

Vill bara säga

Att du ANONYM som skrev i inlägget nedan "Å fy fasen va ful du var !!!" så vill jag bara säga, okej :) Visst blir jag sårad att folk kan säga rakt ut till en naken människa hur djupt fula dom tycker att man är. Det är helt enkelt tragiskt. Men jobbigt för dej att behöva se en flickas blogg..som är så in i helvete ful. En sak vill jag att du ska veta och det är att jag tycker säkert att du är skitfin, jag har svårt att tycka folk är fula. Till och med dom som jag inte gillar, ganska synd. Du ska veta att det kommer fler fula bilder, så slösa inte tid att kika in här igen.

Jag har

Jag har ju som sagt.....KÖRTKORT nuja!! Fyfan vad bra, jag känner mej så fri, jag behöver aldrig mer hålla på med den här skiten jag är så jävla klar nu. Fan vad kul, dessutom! Hihih

Orm

Har fått nya brillor, passar så jävla bra. Tur att man inte har sån dålig syn så att det kostar mer än tjugo kronor att köpa nya glasögon. Visst är dom snygga. Dessutom köpte jag ett halsband också i vitt och ett håband i rött. Detta får jag unna mig idag för det förkänar jag!!! Två par glasögon blev de, ojoj nu är man glad. Det kan gärna få bli sommar occkså hehe för jag köpte världens finaste kjol! Herregud om ändå sommaren var påväg..
(För du dumma jävel som inte fattar att glasögona är ett skämt, så vet du de nu)
 
 
 
 

Låt mej slippa

Usch vad jag är less. Vaknade imorse och mådde till och med värre än vad jag gjorde igår! Fick dessutom kliva upp inatt också och dricka vatten och ta en halstablett, hostade så jag trodde att jag skulle kvävas. Men det värsta är ändå teorin..jag vill bara dö, få slippa det här. Jag blir så depprimerad när jag inte kan, för jag kan inte. Jag vill inte ens göra teoriprovet en gång till. Jag hatar det här.

Trött kisse

Herregud va jag är uttråkad nu, sitter och skrattar för mig själv åt den här bilden. En liten kisse som ligger mitt på gräsmattan och vilar. Jag har sutte hela dagen (nästan i feber) och pluggat teori, jag är så jävla less så snart skiter jag i körkortet. Nerå inte en chans..men det är inte kul. Dessutom fattar jag ingenting heller och inte blir det bättre av att jag sitter och hostar tills jag håller på att tappa lungorna, och dessutom måste jag sitta och nöta minst i tre timmar till! Fyfan säger jag bara..när man är sjuk och allt, nu får jag faktiskt klaga.
 
 

Dessutom

Dessutom färgade jag äntligen håret idag, det blev skit. Haha nerå men det blev mörkt, riktigt mörkt..antar att det är för att jag haft ljust hår nästan hela sommaren. (som jag tycker det blev för mörkt) Jag blev inte allt för nöjd men vafan, det blir ju snart sommar igen och då kan jag färga tillbaka. I vinter får det allt vara mörkt ändå, jag orkar inte. Och jag hoppas håret snart växer ut igen också, och då blir jag nöjd! Bild får ni se en annan dag då jag inte ser skräckinjagande ut. Vill ju att ni fortsätter läsa min blogg.

Nu blir det vinter

Haha idag har det snöat! knäppte ett kort i går eller om det var iförrgår när det var så himla fint väder, (ut över ballkongen) Och knäppte ett till idag, lite skillnad faktiskt. Tänk om en månad, då borde det väl ändå vara riktigt med snö på marken? Jag tycker faktiskt att det är lika bra, det håller ju ändå på att bli vinter, snön kan gärna få komma på en gång för mej. Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt också. Men jag hatar kylan. Hoppas bara att det blir mycket snö i år, och varma kallgrader! Snart får man ta och plocka fram dunjackan också, eller är det för tidigt än? Det lär ju knappast bli varmare än på ett tag.
 
 

Äta äta

Har fixat en smidig överföringsapp så att jag slipper leta reda på usbkabel varje gång jag ska föra över några bilder från telefonen. Så nu fungerar det lätt och smidigt! Tänkte lägga upp en bild på min lunch hehe. Dessutom så är jag sjuuuukt less på att vara förkyld, jag vill inge mer.
 

En bra dag

En dam log åt mej idag på tåget, gud vilken bra dag.

Vilken undebar dag

Fast att man vaknade förkyld och feber så känner man att det kommer bli en bra dag bara solen fortsätter lyser. Det är egentligen så konstigt hur vi påverkas av solen, bara att den visar sej så mår man tusen gången bättre! Gud vad solen gör mej glad. Nu ska jag äta en pirog och sedan ska jag jobba på att bli frisk! Imorgon ska jag plugga heeela dagen på körkortsteorin.
 
 
 

Det går åt

Den här månaden blir det ganska mycket pengar som kommer åka iväg,om jag säger som så. Fick en räkning idag på studentmössan (tog den billigast) men självklart unna jag mej lite exta bokstäver och ett guldband under skärmen, men tycker ändå att 900 är mycket för en mössa. Tur man bara tar studenten en gång. Också fick jag koden till skolfotona, så jag ska beställa en skolkatalog och klassfotot och det blir ju inte under trehundra, sedan ska jag betala av alla körningar imorgon också på körskolan, och det kommer bli så mycket pengar att jag kommer få mardrömmar. Jag hoppas verkligen att det här går bra nu, med allt. Men efter det här så ska det fan vara slut med alla tvingade "måsten köp" då är det bara massa studentfester som man kan skita i om man inte har råd! Eller så ser man till att jobba ihop lite pengar så att man få råd, ingen vill ju missa massa roliga fester! Hehe längtar som en tok.

Gotta sig lite

M-m-m-m-muummms! Gott med lite glass ibland, en gång i halvåret kan man unna sig en varsin lyxglass, och dom är så goda så man blir nöjd ett halvår också, snacka om bra glass!
 
 
 

Söndag

Nu drar jag iväg till pappa en sväng sedan ska jag hem och beställa lite spackel hehe. Imorgon ska jag på skolan och träffa allt folk och försöka få min lärare att byta praktikplats åt mej. Jag vill inte ens ha praktik. Dessutom så vill jag ha en praktikplats där jag får börja jobba extra också. Men vi får väl se hur det blir, jag sitter hellre på ica än att springa omkring och göra slavgöra som alla andra vägrar göra, hur kunde jag välja att bli vaktmästare?

Att dömma

Idag har jag gjort någonting jag inte trodde att jag alls brukar göra! Jag har dömt en okänd människa utifrån en fråga han ställde mej, och det känns hemskt. Jag gick till clas olssons idag för att köpa massa lampor och självklart blev det fel och jag fick gå dit en gång till. Andra gången jag gick dit så gick jag fram till disken för att få hjälp av en kille att hitta lamporna som jag behövde. Efter ett tag kom det en gubbe och ställde sig en bit från mej vid disken och väntade på att det skulle bli hans tur att få hjälp. Iallafall så får jag den hjälp jag behöver och killen bakom disken säger "Jag kommer ju ihåg att du va här tidigare idag och köpte dom här lamporna, så jag behöver inget kvitto".
 
Mannen säger: Duu, vet du varför han kommer ihåg de för?
Och jag dömmer honom direkt och förstår att han kommer säga att det är för det förbaskade skrotet jag har i ansiktet och berätta hur mycket jag förstört mitt ansikte. Men ikke!
Mannen: Det är för att du är så himla vacker de!
Det var ju inte direkt de jag hade trott att en man på 60+ skulle säga. Jag blev skit brydd för jag trodde verkligen inte att han skulle säga något sådant, men samtidigt kände jag mej sjukt dum. Utan att han ens visste vad jag hade trott, men jag fattar inte hur jag bara kunde dömma honom på det där viset. Jag kännde mej löjlig dum. Hur kunde det där ens hända.. jag som trodde att jag i de festa fall inte alls brukar dömma folk.
Men jag svarar såklart: Men gud vad snällt sagt! Tack så mycket!
Mannen: Det är bara för att jag är gammal de, som jag våger berätta de.
Kände mej jätteglad när jag traskade iväg från clas olssons med rätt sorters lampor och en sjukt bra känsla i hjärtat av den där komplimangen! Ibland behöver man höra någonting bra, och ibland behöver man inse och skämmas lite för saker man inte tror att man gör. Nu vet jag, och jag ska försöka aldrig låta detta hända igen.
Nästa gång är det jag som är först med att ge en komplimang!

Smått och gott

Köpte två tröjor på rean idag och ett par pennor till en hemlig grej hihihi, som mikke ska få såklart. Sedan köpte jag även en snygg ring som ska sitta på fingret. Ibland kan man fynda.
 
 
 
 

Kluven

Jaha det kanske är sista bilden ni får se av mig med min läppiercing då.. om jag ska vara kvar på min nya praktiskplats måste jag ta ut båda mina piercingar (jag gömmer septum) och det känns ärligt talat förjävligt. Att jag ska ta ut dom på ett krav och inte göra de för mej själv. Men saken är ju den att jag verkligen gillade min nya praktik, trodde att jag skulle få tvinga mej dit med tårar i ögonen men ikke! Det var kanske lite synd då.. jag menar, min lärare kan ju knappast tvinga mej att vara kvar där om dom kräver att mina piercingar ska ut. Men nu är det ju faktiskt så att jag verkligen vill vara där, verkligen. Kanske är dags att växa upp då, och ta ur skrotet i ansiktet som har stört folk omkring mej i flera år, det kanske är dags att ta lite ansvar. Det känns dock förjävligt om det ska behövas göra på det här viset, men det är väl nu framtiden börjar, eller?
 
 

Nu vet jag

Gud finns inte, inte heller mirakel.

Himelska päron

Men huvvaaa, har ni smakat denna?? Det är med päronsmak och den är så jävla himelskt god. Helt len, så god, helt unberbar. Köp den här och få en smak av päron hehe.
 
 

Ikea mat

Idag åt jag lunch på ikea för första gången! Pannkaka med svamp och ost i, och en vitlöksbröd. Till efterrätt blev det en chokladkaka med grädde. Tusan vad mätt jag blev, hade bra sällskap också! Jessica&jessica. Ha vare en bra dag idag, synd bara att man tvingas på praktik i morgon..
 
 

RSS 2.0