Kuddar

Va på skolan för nån dag sedan och sydde fyra nya överdrag till kuddarna i min husvagn! Är jättenöjd och tyget är fantastiskt haha. Nu saknas bara gardiner och överdrag till dynorna.








klänning

Må ju visa klänningen som jag sytt före jul. En sommarklänning, tunt lila tyg och jag är faktiskt nöjd! Längtar tills jag kan använda den.







 
 

Skönaste låten


Drömmer åter igen

Jag drömmer alltid om så mkt! Dag som natt. Jag kan berätta vad jag drömmer om just nu, eller vad jag för det mesta dagdrömmer om, nån gång varje dag faktiskt. Är så naturkåt. Vill att det ska bli sommar så man kan ut i skogarna å springa! Hur står jag ut..vill ha sommar å gröna skogar jämt. Drömmer alltid om att kunna vakna och gå ner till sjön och bada, eller att sitta i en liten stuga på kvällarna med tända ljus och dansa naken. Vill plocka blommor varje dag också! Vill gå barfota och kliva på kottar, och dricka vatten från en kall källa. Och springa på ängar som luktar lavendel. Står inte ut längre, vill uuuut. Vill höra fåglarna kvittra och äta granbarr! När ska mitt liv börja? Jag drömmer ju om det här varje dag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Det här med att sova

Näst intill omöjligt..jag undrar varför som vanligt. Jag är ju till och med trött och vill verkligen somna nu. Men istället sitter jag och kollar ut mot grannens garage, där sitter dom å ha fest haha söta. Lite musik att försöka somna till iallafall. Godnatt! 



Inte just nå halt

Skulle ut och gå en sväng till kiosken förut,,va inge halt alls! Ångrar att jag inte tog med mej mina nya skridskor som måste invigas nån dag. Har varit en lugn dag idag i alla fall, man må väl ha sånna också antar jag. Kom hem från stan klockan halv tolv igår och inte klockan sex för ovanlighetens skull! Kändes också skönt. Får se vad som händer imorgon, är ju bara två lediga dagar kvar nu innan skolan börjar igen.





 
 

Nytt år

Äntligen nytt år..2013 har varit mest bara skit faktiskt. Allt har varit jobbigt och allt har gått åt helvete. Det ända possitiva är att jag börjat skolan! Hittat nya vänner och ett intresse jag verkligen gillar. Men annars är jag bara så jävla glad att de här året är över. Hoppas verkligen på att 2014 kommer vara ett bra år för mej, för det behöver jag. Inga mer motgångar nu.. för då dör jag. 






RSS 2.0