Lycka

Fyfan vad jag älskar min bil. Jag älskar alla. Jag känner mej så fulländad så det ä helt sjukt! När ska jag sluta känna såhär? Aldrig någonsin, tack. Är så himla lycklig när solen skiner och min pärla står här ute. Tänk att nu äre snart riktig vår också, jag har hela livet framför mig, på riktigt!
Och jag längtar så hårt att jag nästan dör.
 

Mat mat

Bra gott med mat. Åt kinamat med mikke igår i ånge, snacka om lyx! Ikväll blir det massa småostar och frukt + lite chilinötter och film. Ska gå och tvätta bort det här förbannade sminket nu också som jag har hållt ut med hela dagen, ska bli skönt att få andas efter man tage bort den här masken haha. Imorgon ska jag till praktiken och sedan blire lite jobb, så man får mer än en femma i lön nästa månad. Ska bli skönt nå jävulskt att bara behöva gå på praktiken imorgon och sedan äre lov hela nästa vecka, gud vad det behövs alltså:)
 
 

Frukt och godis

Igår satt jag och mikke oh smaskade på lite frukt och godis till en film, ganska gott! Nu ska jag snart gå och göra mig iordning lite innan mikke ringer. Hade tänkt åka till fränsta och göra en extra nyckel till pärlan min.
 

Lyckligaste tjejen på jorden!

Jag är så jävla glad, världens lyckligaste just nu. Sommaren är påväg och jag har nyss vaknat..och vet ni vad, min pärla står här ute idag också! Även min idag. För i lördags var jag och mikke till Övik och jag köpte min första egna bil! Jag kan fan inte bli lyckligare än vad jag är just nu, jag har den finaste bilen som finns!! Trodde aldrig att jag skulle få en sånhär fin pärla, det är den finaste bilen jag någonsin sett, och det är min:) Precis som en drömm!
 
 
 
 
 
 

Gillar er

Ska också skriv att jag gillar alla på mitt jobb. Det känns så skönt på något sätt när jag kommer in där, jag vet vilka som oftast är där och jag blir bara så glad. Även om det inte är någonting speciellt så bara känner jag så, fan jag gillar varenda jävel där. Och varken mer eller mindre behöver de betyda. Bra va.

Sjukhuset

Fick åka till sundsvall i söndags med mikke eftersom han gjort illa foten och där satt vi från klockan två/halv tre till halv åtta. Och ut kom vi med en gipsad fot haha, får komma tillbaka på tisdag igen och ta bort gipset. Mikke har ju fått en lugn vecka iallafall, bara soffhäng och massa kaffe. Kan behövas ibland det med!
 
 

Pärlan

Idag är det jag och pärlan heela dagen! Världens finaste hehehe. Går som en klocka. Och jag är så tacksam över vädret som vi har hafft idag, snälla låt aldrig solen gå ner, jag mår så jävla bra just nu. Tog en lite promenad med mamma på torpsjön idag också gjorde vi lite shopping på byn. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik (hinner ju aldrig med att göra de känns det som) och 245an sjunger så fint för en när man gasar så det är ingen ide att ens försöka lyssna på något annat. Iallafall lär det väl bli lite crusing ikväll...så äre någon som behöver skjuts så är det bara att ringa!
 
 

Behöver inte sova själv

Det är väl jävligt tur de, att slipp sova själv! Sötaste gumman ska alltid ligga så nära hon kan. Inte så kontigt att man har ont i hela kroppen efter en natt med henne, man får ju lov att ligga på samma sätt hela natten för att inte väcka henne haha. Hon är så go, och rör man sig en millimeter för att få sträcka på sig lite så skyndar hon sig att krypa närmare, finaste lilla prinsessan som finns. Älskar henne.
 

I keep looking at the sky

För att inte redan ha alldeldes för mycket att täka på, så kan jag inte låta bli att gilla folk som ständigt sätter sig i fel situationer i livet. Har hört att man kan välja..vilken roll man vill spela.
Jag önskar att det var så lätt.

Jag lever

Jaa jag lever, har inte annat än fått känna att jag lever den här veckan. Jag lever hur som helst, fötterna upp och huvve ner, eller tvärtom. Det spelar ingen roll. Ska inte säga att den här veckan har varit skit, kanske ändå den nyttigaste veckan på väldigt länge? Däremot måste jag säga att det har varit en pina att vara upp i massa människor när man inte kan vara glad, det har gnagt mej. Men ibland måste man släppa folket omkring och tänka på sig själv lite ibland, kalla mig tjajkärring eller bitchunge en vecka om det får dej att må bra. Jag har inte tid att tänka på alla andra denna enda vecka på två år, jag vill bara slippa tänka för ett tag. Och vad ni andra gör och tänker det är upp till er, låt inte en ledsen flicka förstöra din dag. För efter denna vecka har iallafall jag fått ut någonting av alla jobbiga timmar.

Just give me a reason

 

Aw

Igår hade vi after work på jobbet, och fick äta god mat, sedan gick vi till badhuset som vi hyrt. Vet inte hur jag ska förklara gårdagen, ända känslan jag har är att jag känner mej kall.
Det var kul, antar jag.

En vecka

Tog knappt en vecka för sminket att komma denna gång, sjukt! och bra. Är supernöjd över grejerna jag beställde också förutom att två saker var lite sönder men jag ska skicka bilder och se om dom kan göra något åt de.
 

Fika på ikea

Var till sundsvall och fikade lite på ikea här om dagen, + att jag köpte några nya tröjor och två par skor hehe. Ibland undrar jag om folk ser hur galen jag blir när jag se att det är rea på skor på 49kr, jag känner mig omänsklig innuti iallafall haha. Galet billigt.
En semla fick jag också, äntligen haha.
 
 
 
 

Jobb-igt

Igår var jag rikitgt less på jobbet...kan ingen bara krama om mig?
Fick verkligen kämpa dom sista minuterna när jag hörde att mikke stog utanför med volvon och väntade på mig. Men efter lite kärlek (och faktiskt lite godis) så är allt på topp igen! Att något så enkelt att ge kan vara en sån bra medicin! Godiset blev jag ju tvungen att smaka på..eftersom mikke köpt de åt mig, men det blev inge mycket och resten har jag lags längst in i skafferiet nu, det ska jag ta fram på lördag! Idag ska jag träna på ett prov som jag ska göra imorgon, tråkigaste i världen men jag gör det ändå så klart. Duktig flicka.
 

Lätt som en plätt

Huvva vad less jag är på skolan nu, vill bara åka härifrån och aldrig mer behöva komma tillbaka. Seriöst. Jag längtar till sommaren så in i tusans..tänk att bara kunna ta bilen och åka iväg hur länge som helst, tills pengarna är slut för de skiter man ju i. Det är livet de, och snart ska de börja. Hoppas det blir en till sommar direkt efter den andra de här året, kan mer är gärna slippa nästa vinter. Nu ska jag inte äta nå mer godis (den här veckan) heller haha. Råkade äta idag, men de va fan droppen. Hela tisdag, onsdag torsdag och fredag ska vara helt godisfria och jag ska bevisa att jag kan klara de! En vecka. Lätt som en plätt och sen får jag äta godis igen när jag vill.
 

Mikkes födelsedag

Igår fyllde min lilla sockertopp 23 år, och jag gjorde en smörgåstårta och köpte ite rosor, födelsedags presenterna har han ju såklart redan fått för länge sedan eftersom jag inte kan hålla mig att ge honom haha. Jag hoppas att han hade en riktigt bra dag och idag är han ute och åker skoter, de är nog de han vill göra hellre än något annat. Tror nog att han är nöjd.
 
 

Haha

Blev så klart ingen bil, för det var en riktig rathög. Och bilden på blocket var inte ens samma bil som den hon sålde, smart. Tur att hon han skicka lite bilder innan vi satte oss i bilen för att åka 60 mil..iallafalla väldigt synd, alltid ska man bli så jävla lurad. Haha.

RSS 2.0