Ost och kex

Tog och gjorde iordning lite ost och kex igår, som vi satt och smaskade på. Med vindruvor, päron och björnbärsmarmelad. Ganska gott!
 
 
 

Prommis

Har vare ute på promenad i mina fina skor. och min fina hund såklart. Jaa vad gör man ikväll nudå? Skulle gärna sitta i ett varmt bubbelbad och lyssna på musik på max volym. Annars skulle de vara kul att sitta i nån gammal stuga i skogen och tända en brasa och mass ljus. Men man blir nog bara hemma, det duger. idag.
 
 

Röda skor

Åkte till dollarstore igår för att köpa mig ett par röda skor som jag så länge velat ha, och jag hittade ett par också! Är suuuper nöjd och dom kostade inte en krona mer än 50kr.
Ganska bra tycker jag.
 
 

Det blir som det blir

Känner sig lite utanför måste jag säga, av att bo här ute i ingenstans..ska på "party" imorgon till en kompis som fyller år och jag vet ingenting känns det som. Jag har inga biljetter dit vi ska och jag vet inte vilken tid jag ska vara där eller när jag kan komma, eller om jag måste försöka fixa någonstans att vara innan det börjar för jag blir nog tvungen att ta bussen klockan fyra till stan. Men det löser sig nog haha, vet inte ens om jag kommer ha rå att komma in på krogen eller om jag får stå utanför och dansa haha. Vi får se imorgon, det blir som det blir.
 

Mina första vinterskor

Jajjamen mina första riktigt vinterskor, och jag slipper bli blöt bara av att gå utanför dörren! Är så himla glad att ha ett par varma skor..men tycker synd om mina andra. Stackars små skor som jag tog mig själv i kragen, och slängde. Men dom har förbrukat sin tid med mig, det finns inge bättre än lite förändringar, man måste kunna släppa taget om de gamla ibland även om de är det som får en att känna sig trygg.
 
 
 

Julen

Kan säga såhär, äntligen är julen över. Känns bäst. Det har varit en riktigt bra jul faktiskt men skönt ändå att den är över nu. Imåndags morgon så åkte jag till pappa och va med honom till klockan tre, då for jag till moster min. På kvällen var jag med mikke och sen vare över!
Tack för allting,jag är så nöjd!
 
 
 

Tröttisarna

Här ligger det två söta tröttsar, och vi har nyss vare på en promenad. Nu ska jag sätta mig och nörda lite här framför datorn innan jag klär på mig och fixar till mig lite. Vaknade imorse med skallebank och rethosta har jag haft i några dagar nu, jag hoppas inte att det blir värre bara, för mikke verkar inte ha det så roligt med hans halsont och nysningar. Hoppas att det är en förskylning som inte bryter ut, och att vi är friska imorgon! För snart äre jul. Mikke ska komma sedan också och då ska vi skrapa en lott.
 
 

Lite fika

Nu har man äte pepparkakor så man kommer vara snäll i sjutton år!! Det är inte illa de, och ikväll kommer mickael hem, gud vad det ska bli skönt att slippa gå och lägga sig själv. Och imorgon har jag nationella, jag skiter i vilket vill bara ha det gjort. Sen är det bara tre dagar på praktiken innan det är lov! Herregud den här veckan kommer gå hur fort som helst, hoppas jag. Nu ska jag gå och kolla när mamma bakar segkakor. Dessutom har jag slagit in dom sista julklapparna också, skönt att ha de klart, är bara en julklapp som fattas nu men den köper jag imorgon.
 

Mer julbak

Blev lite mer julbak såhär på kvällskvisten, mysigt va. Mamma gjorde lite julsenap och jag bakade saffransskorpor. Och det blev hur gott som helst, och imorgon kommer mikke hem!! Sedan är det bara nästa veckan kvar innan jag äntligen får lite jullov, ska bli så himla skönt!
 
 
 
 
 

Trött

Trött som sjutton är jag, fast att jag sove mer än vad jag brukar, men skönt med helg! Nu ska jag och mamma åka en sväng till mormor sen får vi se vad det blir ikväll. Hoppas ni får en bra helg allihopa. Hoppas mikke kommer hem i helgen också, men en sak vet jag iallafall, att han kommer hem innan nästa helg!  Saknar honom.
 

Det räcker väl

Det börjar ta sig. Men nu räcker det nog! Det enda viktiga man behöver på julen är ju kärlek!! :) Och det ska det bli mycket av. Jag hoppas att mikke snart kommer hem också, helst kväll. Fast imorgon går också bra. Men blir inte alls brydd om han kommer hem den 23e, åå vad ledsen jag blir då. Jag gillar inte ens julen, vill bara att den ska vara över. Det enda som är riktigt roligt med julen är bara att ge bort massa julklappar hihi.
 
 

woop

Huh, hittade lite glitter i en låda på rummet och blev sugen att göra en supernagel! Ganska bling bling va. Blev ganska bra, jag målade bara på ett ganska genomskilnigt nagerlack och sedan strödde jag på glitter och lät de torka. Sedan på med ett slutlack. Blev riktigt festligt, nu blir det nog att gå på panduro igen och verkligen köpa lite glitter.
 
 

Sminket

Gud vad jag är glad, är så himla nöjd med allt! Och det här fick jag av mikke som en tidig julklapp, världens bästa! Ska skriva lite bättre om alla mina elf saker nångång men inte ikväll. Jag älskar allt jag beställde den här gången! Vill beställa ännu mera på en gång haha.
 
 

Gud vad bra

Gud vad det här har varit en bra dag. Den började bättre än någon morgon någonsing kan göra, ibussen imorse så slog dom på sunes jul!!!! Världens bästa morgon. Sedan gick det bra på praktiken och när jag kom hem så hade elf sminket komme! Och kjolen som jag köpt på tradera. + att mamma ringde och sa att mina vinterskor ha komme. Gud vilken bra dag, vill ni veta nå mer bra? Jag tog bilen till mammas jobb för att skjutsa henne på ica och när jag kom fram så hade bilen fröse haha..fick vänta på att mikkes pappa skulle komma, och det braa är faktisk att ingenting hade gått sönder! Gud vilken bra dag. Nu sitter jag och dricket te och äter godis.

Skolmat

Väntade på ica imorse på jessica innan vi for upp på skolan för att ha svenska innan det var dags för lusch, och nä det blev ingen skolmat idag, utan det blev köttisar och potatismos med vitlöksbröd och en damsugare. Sedan blev det en sväng på birsta innan det var dags att åka tillbaka till skolan igen. Har nyss slagit in lite paket och gjort klart julkorten hihi. Skönt att nästan alla julklappar är köpta nu. Nu kan det gärna få bli jul och den kan gärna få vara över lika fort också. Imorgon ska jag på praktiken och där serveras det julfrukost.
 
 

Himlen är ljus

Nu är himlen fin, ljus. Den är gul, vit och lite blå. Tänk om det hade vare sommar. Vad jag hade gjort då? Hehe du, jag hade skrattat käken ur le. Gud vad sommaren får mej att må bra.
 
Nu har jag den där känslan igen, som jag inte vet vad det är. Känns så konstigt. Kan inte förklara och inte komma på vad fan det är, känns bara så himmla konstigt. Det känns nästan bra, fast ibland hatar jag den här känslan. Jag vill bara försvinna, så känns det. Jag önskar att jag kunde bli osynlig och åka vart jag vill, ingen skulle kunna snacka och dömma. Jag vill nånstans.
Det är ingen dålig känska, den är bara skum.

Milkshake

En god milkshake.
 
3dl frysta hallon
1 banan
2dl vaniljyogurt
 
 

Julbord

I fredags blev jag bjuden på julbord, eftersom jag skulle vara chaufför! Tack. Nu önskar jag bara att det kan bli måndag nångång, så att jag får träffa tjejerna och dessutom hoppas jag att den här veckan kommer gå fort som fan. Och nästa också, som fan. Vill slippa skolan ett tag nu. Dessutom längtar jag efter mitt smink.
 
mamma
 

Så jävla inspirerande!

Folk säger hela tiden: Tänk på när du blir gammal..hur du kommer ångra dina tatueringar då! Och tycka att det ser förjävligt ut. Jag måste bara få säga att fyfan vad det här är en sån otrolig inpiration för mej! Jag tycker att detta är helt fantastiskt, så inspirerande. Asså konst! Varför ser inte alla de? Tycker att det här är otrolig starka och faschinerande bilder. Kan inte säga mycket mer, men detta är fan vackert. Ser ni inte historian och alla minnen?
Det är livet, som vi minns i konst.
 
 
 

Gnällspik

Gud vilken gnällspik, det är inte klokt. Tror jag släppte ut honom fyra gånger på en minut och lika fort som han kom ut, så skulle han komma in igen. Då hör man hur han sitter på bordet på ballkongen och skriker haha.
 
 

Tackokväll

Idag blev det tacos till middag så nu sitter jag med fullmage i en vecka känns det som! Men gott vare, nå jävulst. Skönt att vara ledig idag med, de behövde jag nu när mikke har komme hem! Imorgon ska jag på lite annat grejs, får se hur det går och imorgonkväll ska jag vara lite chaufför! Känns som om helgen kommer vara över på en sekund, men jag hoppas inte..vill ha lov nu. Och vill verkligen inte ha muntliga nationella.
 
 

Snyggo

Haha hittade dessa goabilder! Gud vad man ser bra ut, man ser ut som en stjärna. Nu ska jag snart gå och diska och sedan ska jag lägga mig framför tvn och småsova lite. Har nyss ätit kött och pärer så nu är man nöjd. Dessutom köpte jag ett nytt läppsift idag också, svårt att hitta färgen jag verkligen vill ha men det blev en ljusrosa. Skulle gärna haft den lite mer rosa, men det går ju att köpa fler, efter jul! Alla pengar som finns kvar nu, dom går till att köpa dom sista julklapparna. Men ska bli kul med mellandags-rean, dit längtar jag!
 
 
 

Läppskrubb

Har nyss gjort mej en läppskrubb! Hur enkelt som helst, jag anväder mej av honung, socker och karamellfärg. Och jag blandar allt i en liten "burk" med lock. Ganska superbra va. Jag börjar med att fylla ungefär halva burken med socker och sedan häller jag i honung, så att det blir en bra "smet". Sedan tar jag karamellfärgen bara för att den ser så tråkig ut när den är gul..man kan också ha i typ vaniljsocker om man inte vill ha kvar smaken av honungen. Efter att man hällt i några droppar färg så får man ta i lite mer socker, sedan ska den in i kylskåpet ett tag och sen är det klartt. Enkelt men o så bra.
 
 
 
 
Ser hur god som helst ut! Hihih

Liten bysväng

Hallå hallå! Har nyss kommit hem från en liten bysväng med sigge haha, han tyckte väl kanske inte att det var så super kul, men vi tog bilen och åkte till pappa iallafall! Där tog jag med lillasyster ut på en promenad med sigge, sviiinkallt. Sedan fick jag mat innan jag fort till mammas jobb för att lämna en tröja till henne. Gud vad det känns som om den här veckan kommer att gå fort. Nu sitter jag och ska fika lite och kolla lite på tv, under filten så att man bli upptinad nångång haha. Imorgon ska jag på praktiken och sedan ska jag även köpa lite saker på stan innan jag åker hem.
 

Ser ut som en råtta

 
 
 

Julmys

Har julstädat lite i helgen och såhär mysigt blev de! Idag åkte jag och mamma till julskyltningen en sväng också, och det var sviiiin kallt, tro vi gick tre sekunder innan vi var tvugna att gå in och värma oss inne i nån affär sedan gick vi tre sekunder till innan vi fick springa till nästa affär haha. Men deet var mysigt iallafall med alla tända marschaller, och det är klart man ska ut på byn och gå en sväng när det ändå händer något. Men var ju inte tvunget att behöva vara såhär kallt just idag, men det är ju alltid svinkallt den här dagen, varje julskyltning. Fyndade iallafall lite saker! Två underbara massage ljus, som luktade Kiwi&Apricos och den andra Blåbär, mmm! Sedan blev det massa andra fynd också, men det ska bli julklappar så de kan jag inte lägga ut några bilder på. Imorgon blir det skola och sedan ska jag hem och duscha!
 
 

Mycket att göra

Idag har jag mycket att göra, och fyfan vad det är skönt! Ska till pappa en sväng och se om han är hemma på sin egna 50års dag. Ringde igår men ingen som svarar som vanligt, blir se less på att ringa. Jag åker helt enkelt dit och är han inte hemma, ne då får jag väl ställa paketet på bron då. Sedan ska jag iväg och köpa pepparkaksdeg och ingredienser till knäck, innan vi kan forstätta med bakningen. Sedan ska jag och mamma slå in massa juklappar till fattiga, det kommer bli superkul. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra..Nu ska jag iallafall gå och sminka mej så att man blir på ännu bättre humör! Hoppas eran dag blir jättebra.

RSS 2.0