Lyckad

Var en lyckad fredag i slutet av natten ändå! Hade så jävla kul! Klockan sju var väl kanske en aning tidigt att börja kroga runt på haha men när klockan börja gå snabbare så blev det riktigt kul. Lite strul och sånt får man räkna med, men blev mkt dans och en fin promenad in i tåget sedan också, utan att behöva sitta å vänta i flera timmar. Hade ett leende på läpparna hela vägen hem! Älskar att träffa er alla som jag inte känner (och känner) ute på krogen, så kul att se så mkt glada människor som får kvällen att dansa iväg. Att man kan få de så kul bara man går ut å träffar lite folk! 




Gnarp

Idag tog jag och mia bilen och åkte till gnarp! Självaste himmelen haha. Blev lite tyg och ganska dyrt men jag är jätte nöjd. Nu är de bara att sätta igång att sy, muu. 







Skynda på

Sitter på golvet i mitt rum och lyssnar på lite country. Mitt rum ser förjävligt ut och har visst blive ett fråd.. Längtar tills även jag får hit mina grejer så man kan börja bo. Längtar även tills julen är över. Julen är överskattat och blir aldrig som man tänkt sig. Dessutom vill jag ha sommar! Vill ut i skogen och sparka på kottar.
 
 
 

Vilken knappdag

Idag har jag sytt knapphål och sytt fast knappar! Va även på erikshjälpen och köpte lite udda fina knappar och en knapplåda. Haha det kan va kul med knappar. 







Lillgumman

Ute och går med lillgumman idag haha, hon går ju till fel hus! Den lilla snurran..har inte riktigt lärt sig att vi flyttat än. Riktigt fint väder är det idag iallafall, det behövs. Vaknade imorse och mådde as knasigt. Jag hoppas det gått över till imorgon och jag hoppas solen lyser då också. 




Konstigt

Ibland är de så konstigt. Jag mår så bra fast att jag kanske inte borde. Hur kan jag må så bra idag när jag va så nere igår? Va inte en sån värst lyckad kväll igår och jag påminns ständigt om att jag är ute på helt fel väg. Ändå trampar jag alltid i samma spår, samma misstag varje gång. Varför är de så, när ska man fatta att man kanske ska vända om eller bara svänga av lite. Jag ska sluta att alltid ha samma färg på läppstiftet.





Pudel

Har gjort en moodboard och ritat en pudel idag. Åh jag är så taggad inför imorgon för då är det fredag! 







Gosigaste kattmamman

Finaste mamman som finns. Hon satt utanför dörren igår och skrek, hon visste tydligen att vi hade flyttat! Katterna bor fortfarande kvar i gamla lägenheten med alla möbler (vi är mest där) men vi har sovit i huset 2nätter nu. Blev lite brydd att kattmamman hittat hit utan att vi behövt tagit med henne. Just nu ligger hon i min säng och sover, verkar trivas som fisken! Och till helgen kommer dom andra två hårbollarna. 





Modeillustration








Äntligen lite snö

Nu har det äntligen kommit lite snö! Kallt har de vare idag också, började med att låset på mammas bil hade fryse imorse så jag höll på att komma för sent till skolaaa. Men har varit en riktigt fin dag med sol. Imorgon blire en liten resa till gnarp för att köpa lite tyg! och för hoppningsvis blir det inte allt för dyrt haha.







Snart klar

Nu är jag snart klar med mitt första "liv/blus". Det är ingen speciell design utan jag gjorde mest den här modellen för att lära mig göra huva och om man vill ha olika tyg på tröjan. Men på torsdag åker vi iväg till gnarp så har jag tur hinner jag göra en till tröja nästa vecka designad med min egna stil! Bara knappar och lite småfix kvar på den här tröjan nu men jag lägger upp lite bilder nu ändå. 







Fina kvällar och fina mornar

 
 




Sidecut

 
 

Korsetter

Här kommer lite bilder från veckan då Jocke kom och lärde oss göra korsetter! Det var hur roligt som helst, är sugen på att göra en tredje snart igen faktiskt. Bara tiden kommer ifatt mej så.
 










 

Kroki

Hade kroki på skolan i måndags! Måste berätta de bara, det var superspännande haha (att kvinnan va naken förståss) fast de var ju såklart inget man tänkte på när man väl målade eftersom man var så inne i att följa alla linjer och former men ändå..det är ju alltid kul med lite naket. För lite naket nu för tiden mitt på dagarna. Jag hoppas vi får ha kroki snart nångång igen, för det verkar verkligen som det är någonting jättebra att ha med sej om man ska söka vidare eller så. Nyttigt att lära sej kroppens propotioner också. Älskar linjen jag går, jag har så kul varje dag.





 
 

Ord på mitt tänkande

Idag hittade jag den perfekta texten om vad som snurrar i mitt huvud jämt och ständigt. "Rör mej annars dör jag" är en känsla jag har varje dag! Speciellt på kvällen, har länge undrat vad jag har för fel. Fattar att jag inte har nåt speciellt fel, men hur löser jag de här?? "Ett behov lika viktigt som sex, mat och sömn. Vad gör man när kroppen skriker efter ömhet och närhet?" Hur fan ska jag bli av med det här beroendet, eller iallfall behöva mindre. Det är inte ens kul. Jag mår dåligt av att hela tiden måsta ha närhet och inte kunna sova själv. Ibland går det riktigt bra, men oftast är det helt åt helvete och jag skäms fan ihjäl. Måste säga att det kändes riktigt skönt att hitta den här texten i tidningen där det stog precis vad jag känner. Kände igen mej så himla bra. Känns nästan lättande att ha fått läst om det där. Att veta att jag kanske inte håller på att spåra ur ordentligt, eller håller jag på att göra de? Jag menar jag måste ju ändå lära mej. Det kommer bli stunder i livet jag verkligen inte har något val, då jag måste kunna vara ensam och speciellt om kvällarna.. Jag gruvar mej för de. Vill bara kunna vara själv, eller slippa all ångest i alla fall. Är less på att känna såhär. Vill inte ens vara ensam, och jag gör mej själv förvirrad när jag inte ens vet vad jag vill. Jag vet inte ens vad som får mej att må bra, jag har ångest vilket fall. Trött blir jag också. Sover rätt mycket men aldrig ett dugg bra. Kan ingen bara komma och sova med mej?
Jag behöver de.





Ritar å ritar

Vi har börjat med modeillustration denna vecka vilket är jättekul! Sitter mest och ritar nu och försöker komma fram till någon slags "sommar/paris" tråd till en klännings kollektion. Dötrött är jag också..fast att jag tycker jag sover så mycket. Ska snart gå hem iallafall, och jag hoppas mitt liv styrs upp snart, för det känns som allt bara har fallit. 







Funderar

Ligger i sängen och lyssnar på lite musik. Drömmer om att komma ut till skogen..varför gör jag alltid de? Det ilar liksom i kroppen, längtar efter att få må så bra! Vill att det ska vara sommar också, och massa sol. Älskar solen i ögonen å långt gräs, fan vad jag mår gott av tanken. Ibland undrar jag varför man inte är på dom ställen som får en att må bra. Varför fortsätter man bara att drömma? Jo för att jag är 19 år kanske. Jag hatar att de där "ilet" finns hela tiden, nu när vi har hela långa vintern framför oss. Nu ska allt bara läggas på is ett tag, och tina fram till våren. Jag är glad bara jag slipper känna så mycket över huvudtaget på vintern, vill bara överleva. Helst gå i ide, helst av allt bli tagen utomlands. 




RSS 2.0