Nu är det dags

Dags att bli ljus igen! Nu när sommarn snart är här och solen ska lysa på min knopp varje dag, för en riktig rekord sommar ska det bli! Sol dag som natt. Så nu är det dags att förbereda ändringar, risker och chanser.
 
 
 

Expressen!!!

Herregud vi är i expressen, jag kan knappt tro att det är sant. Vilka kändisar! Bra jobbat.
Starka strejkande kollegor, inga svartfötter, inga veklingar, bästa kämparna,
stå upp för våra rättigheter!
 
 
 

Hehe paket

Hehe ops, råkade få hem lite paket i veckan. Ett sminkapaket från elf och en palett med läppglans från mac. Sedan klickade jag hem en varsin parfym till mej och mikke också, för 100 kronor.
 
 
 
 

Mysfredag

I fredags på jobbet hade vi jättekul, först gick vi upp på konsum och handlade massa gotta, som vi gjorde iordning till en stor frukost och sedan spelade vi kubb hela dagen! Efter jobbet åkte jag hem och duschade innan jag åkte till fränsta för att toppa håret, sedan hämtade jag upp ellen, jossan och frida innan vi svänge in hemma och hämtade mamma för att åka till ånge och äta på kina. Var super gott med mat, vi tog bilen hem hit till mig och tog fram godricka, sedan slog vi på dance 3 och dansade gärnet hela kvällen!
 
 
 
 
 

Strejk med stor betydelse

Måste ses!!!! En dokumentär om strejken. (inte samma vido som tidigare). Är jätte stolt över oss, och över allt vi har vare med om och gått igenom. Vi är så bra. En riktigt bra video faktiskt,
detta blir riktiga minnen.
 

Älskade bil

Min älskade bil, finaste 145an.
 

Letar en kisse

Ha vare inne på industrin och letat kissen min..hon kommer nog snart hem, det gör hon alltid.
 
 
 
 
 

Min nya idol

I Lördags åkte jag, mamma, pappa, kg och ellen till sundsvall och mötte upp 3 unionare. Vi fick gratis biljetter till Sundströms konsert!!! Och det var hur bra som helst, trodde aldrig att jag skulle ha missat en sådan människa, så länge?! Hur kan man inte veta så väl vem han är? Det är det ändring på nu, han är min idol. Bästa bästa gubbe, snällast och roligast i världen. Vill att han ska vara min vän. Och det är han också. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här kommer videon!!!

Vi är så jävla bra.
 

 


Starkast i stan

Fyfan vilken dag!! En av dom bästa dagarna i mitt liv, helt klart. Har haft hur kul som helst idag och med underbart folk. Jag är så himla stolt över oss allihopa, så jävla starka!!
 
 
 
 
 
 
 

Sååå jävla tufft!

"Hela konserten blir en hyllning till folket i Fränsta som stod upp mot callcenterföretaget" säger Stefan Sundström.
 
Haha helt skjukt!! Blir så glad och stolt.
För ni som inte vet vem han är (så är han musiklärare i Adam&Eva serien, wooho)
http://youtu.be/L1lCX28Ub8E
 
 
Sundström hyllar strejkarna i Fränsta. På lördag kommer den prisade artisten till sundsvall.

Han hyllades av Sveriges artistelit på skivan "Andra spelar Sundström" och har genom åren belönats med en rad av priser och stipendier.
På lördag uppträder han i Tonhallen i Sundsvall.
– Hela konserten blir en hyllning till folket i Fränsta som stod upp mot callcenterföretaget, säger Stefan Sundström.


Gladast i världen

Hahahah, nybadad. Ser glad ut..
 

Första turen

Blev första turen med cykeln i fredags till fränsta! Var sopslut när jag kom fram haha, men det var kul! Äntligen får min älskade cykel komma fram, och idag ska den få åka 145a.
 
 
 

Grillning

Här kommer lite bilder från "jobbet" när vi sitter och grillar i torsdags! Ganska mysigt, och vi är så duktiga. Är glad över gemenskapen vi har och att vi har så kul, i allt elände.
Vill inte att detta ska sluta.
 
 
 

Jag blir slut

Har väntat hela helgen på mikke nu, och han kommer inte hem förens ikväll..hinner se varandra i två timmar innan vi ska sova och sedan kliver han upp klockan sju för att åka till degerfors och vara där en vecka. Åsså sur då... Jaaa vad fan ska man vara då, klart att man känner sig olycklig! Det värsta som finns är fan att vara ifrån varandra, finns fan inge värre. Det är inte bra på nått sätt och man blir ju helt slut av saknad, och sen ska man ses över natten innan man ska var ifrån varandra igen. Ganska galet tycker jag, inte kul för fem öre. Och det här är bara början..
har hela sommar framför oss.
 

Jag klara mig

Hur ska jag kunna sova ensam hela helgen, huvva vad jag ska få lida! Mikke kommer inte hem förens på söndag eftersom han är i jorm och åker skoter. Än så länge verkar det vara finväder vilket är tur, men tror inte att det bli nå regn/snö heller, isåfall först på söndag och då spelar det ju ingen roll ändå! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig lite fredags fin, ikväll ska jag bara må och slappna av för en sekund. Kanske lämna bilen hemma och se vad en drink kan hjälpa mig med?

Paket

Åkte på skolan med tidiga bussen imorgon, jag orkade! Slutade efter en timme så tog tåget hem klockan tio. Värdigt kort dag, men behövligt. När jag kom hem fick jag hjäpa grannen att startkabla deras bil och sedan gick jag och hämtade posten. Hade fått två paket heheh, har fått sex paket tillsmmans denna vecka. Herregud vilket lyxliv, paket som ligger och väntar på en varje dag. Men nu äre nog slut på paketerna haha. Fick iallafall en ring som jg köpte för 8 kr och min studentklänning som jag troligtvis ska ha!!
 
 

Kul kille

Klev upp tidigt i morse för att åka till jobbet innan halv sju. Har vare en riktigt bra dag, med mycket skratt. Fick en lite uppvisning imorse av två elektriker som vi fick skratta lite åt, sedan tog vi fram grillen till lunch och grillade massa korv och fikade. Åkte upp till shell och hämtade henry också + att pappa kom förbi en sväng! Nu sitter jag här och funderar på vad det blir för mat idag, och henry ligger på soffan och sover haha.
 

Systrar

Har gjort massa läxa idag, saker jag har haft liggandes, känns skönt! Sedan poppade jag lite musik och fixade iordning mig för att åka till jobbet men då kom pappsen och lillasyster på besök, så vi åkte till farmor och fikade lite. Han jobba i två timmar idag iallafall och imorgon blire morgonpass. Nu ska jag ta och duscha innan jag ska göra iordning lite gotta och vänta på att mikke ska komma. Tjingeling.
 
 

Råttungar

Har varit i stan nästan hela dagen och på jobbet en timme. Sedan åkte jag hem och käkade lite innan jag gick över till grannen och fikade och kollade på dom små söta råttungarna hihi. Så himla söta. Nu har jag nyss kvällsfikat lite och tänkte gå och tvätta av mig sminket efter en lång men fin dag. Imorgon blire att kliva upp tidigt och åka till praktiken. Sov gott.
 
 

Vi gör det bra

Är stolt över dessa fina människor man står ute och solar med nästan varje dag! Är så stolt. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här, men känner att jag inte ens behöver. Så många år och till så många människor man har skryte om folket i "ånge kommun" hem-folket liksom, hur bra vi är. Vi tar hand om varandra och alla känner alla även om man inte gör de. Vi är snälla mot varnadra och man hejar på alla man ser. Har verkligen varit besviken en längre tid, efter allt detta. Helt seriöst, har jag varit helt förstörd att allt jag trodde "vårat folk" va, inte alls stämde. Jag är besviken på dom inne på jobbet, trodde inte att vi behandlade varandra på det här viset. Trodde aldrig att dom kunde sitta där innen och göra såhär mot oss.
Det är ändå mina vänner som sitter där inne, det är klart att det gör ont!
Jag trodde vi här i byarna var på samma sida, men tydligen inte.
Kan bara tänka mej hur jag hade känt om jag valt den "andra" sidan, och suttit där inne som en apa i en bur. Vem väljer inte friheten? Och att göra som man vill? Trodde att man alltid strävade efter att få känna sig fri. Hade aldrig klarat av att sitta där inne medans andra halvan av kamraterna stog där ute med allt stöd. Ändå kan jag kalla mig själv stark!
Och för att inte prata om mina kamrater där ute med mig, hur kan vi vara så jävla bra?
Jag är stolt, så jävla stolt.
 

Sundsvall

Va till sundsvall en sväng idag med mikke för att åka till biltema och köpa tänndelar till bilen. Haha jaha ja nu är man pank, men fortfarande lika lycklig, haha livet är förjävla bra ibland! Svängde även in på rusta för att köpa lite "lukta gott" i smaken kokos. Har aldrig riktigt gillat den smaken förut..tyckt att den vare tråkig. Men det är ju alltid kul med något nytt och fräsch såhär till våren, så så fick det bli! Nu äre bara sommaren som saknas, längtar nå brutalt!
 

Vunnen auktion

Har vunne lite auktioner på tradera. Tänk att det kan vara så kul att klicka hem saker till sig själv som sedan kommer i paket på posten! Men nu äre färdighandlat, svårt men så är det. Tror nästan att det kan bli så svårt att inte klicka hem något i sista sekund, så kanske till och med tradera "appen" ryker?? Haha nerå sån ska vi inte vara. Men det är väldigt kul att fynda må jag säga. Längtar tills dessa saker kommer i min brevlåda heheh, fick hem tre paket förra veckan som jag är supernöjd med!
 
Har vunnit ett par jeans från cheap monday med hög midja, super snygga! Sedan en svart spetströja, ett par shorts med hög midja, och massa nitar. Sedan är det även lite småsaker. Och här kommer priserana med frakt.
Nitarna: 20kr Cheap monday: 36kr Shorts: 80kr Spetströja: 50kr
 
 

Gumman

Älskade gumma.
 

Länge sedan

Det var ett tag sedan nu, fan vad skönt! Sitter och lyssnar på lite efterlängtad musik nu och bara tar det lungt. Är så glad över detta påsklov! Allt är så himla bra just nu, (varför känner jag så när allt egentligen bara är så upp och ner). Allt är faktiskt upp och ner, men det gör inget? För det mesta så är jag bara så jävla nöjd. Har varit med fina vänner helgen som var, har fått vara långledig och varit på en liten tripp med mikke! Är förjävla nöjd. Har varit i Örebro och fått sove på hotell, jaa de ni, har inte hänt många gånger må jag säga, känns precis som man gått på en bal på slottet!! Jag är så himla nöjd, hotell, god frukost, mat och en kvällsvandring på stan. Denna vecka har jag varit världens lyckligaste. Borde vara den härligaste känslan någonsin eller hur?
 
 
 

RSS 2.0