Adventsbakning

Idag har jag och morsan min bakat lusse...jaa kalla dom vad ni vill, men dom var jävulst goda! Är nog dom godaste vi bakat någonsin, och imorgon blir det pepparkakor och knäck. Sedan på söndag så är det julskyltning, får se om man kanske drar dit en sväng och går runt och fryser lite.
 
 

Vad gott

Mumms, frukost det är lyx de!
 
 
 

Fyndat lite

Har vare på praktiken idag och det har gått bra, lyckades även fynda lite innan bussen gick hem hehe. Blev tre nagerlack, två armband, en långärmad tröja, två tights, ett puder och en ögonskugga. Pudret och ögonskuggan är till mamma..om hon kommer hem från jobbet nångång så. Sedan var det meningen att hon skulle ha tightsen också men fanns bara en storlek, så hon får väl prova annars är det ju alltid bra för mig att ha, även om jag skulle frysa ihjäl att gå ut med bara sånna. Så frysen som jag är nu har jag aldrig någonsin varit. Fattar inte vad det är för fel, jag fryser hela tiden och jag menar verkligen hela tiden. Inatten som var så sov jag med långlasonger (som jag alltid gör), t-shirt, långärmad kofta, strumpor och en stor vattenflaska med hetvatten i haha. Herregud, kan kroppskontakt gör så mycket egentligen..? När mikke sover här fryser jag inte alls, och då sover jag bara i tröja liksom. Men det kanske är så..är man två så är allting bättre. Min kropp kanske strejkar av att få ligga själv varje natt, för jag brukar faktisk inte frysa! Eller så kanske detta är en börjar på den kallaste vintern i världshistorien, imorgon när man vaknar kanske det är -52 grader, vad fan gör man då. Hoppas inte att katterna är ute då bara, för då har dom förmodligen fröse fast någonstan haha.
 
Allting gick sammanlagt på 150kr, om det inte hade vare rea så hade allting gått på 528 kr!!
Helt sjukt.
 
Nagerlacken: 10kr styck
Armbanden: 10kr styck
Pudret: 10kr
Ögonskuggan: 10kr
Tröjan: 50kr
2pack tights: 30kr
 
 

Vad ska jag köpa

Sitter just nu och funderar på vad man ska köpa till mikke i julklapp, fyfan vad svårt. Känner mej så tråkig att jag inte har någonting bra att köpa åt honom. Hade jag haft pengar så skulle jag köpa massa saker åt honom, tex som en ny skoter, en sån som han så gärna vill ha, en yamaha nytro. också skulle ha få ett par nya skor också skulle jag fixa bilen han har i karporten så att det fungerar, sedan skulle jag köpa en ny 245 åt honom med en värsting motor i.
Fan vad glad han skulle bli då..

Ansiktsrengöring

Ska göra om bloggen lite. Är så less, haha det får ni väl höra mycket. Men det är så jag är, måste hända saker hela tiden och man måste byta ut och förändra. Nu har jag vare less på den här bloggen för länge, måste förnya den lite och göra om. men det orkar jag inte fippla med nu. Istället tänker jag rekomendera en ansiktsrengöring till er. Jag var på Rusta igår och hittade dessa, kostade 25:- tillsammans! För båda två alltså. Jaa jag kan ju inte berätta för er än hur bra dom är och om dom fungerar bättre än någonting annat. Men jag har använt dessa och tvättat ansiktet med två gånger nu, igår kväll och nu ikväll. Och jag tycker att dom verkar super bra! Ena är ju ett skrubb och det fungerar skitfint, först trodde jag att det va nå skit bara för jag tyckte att "gruset" verkade så klent, att det typ inte skulle ta någonting och kanske till och med försvinna i varmvattnet men det gjorde de inte, det var jättefint "grus" som tog bra på huden. Sedan själva ansiktstvätten var oockså bra, det är mer som en kräm typ, fast som man tvättar bort. Den verkade bra för att jag kände att det sved lite i ansiktet när jag använde den efter skrubben. Och nu efterråt när jag tvättat bort allting så är ansiktet hur lent som helst. Det kanske inte blir mer än så? Men jag är nöjd nu, bara efter andra gången. Huden känns bra iaf, alldeldes mjuk!
Billigt och bra, så ska de va.
 

Nya skor

Har köpt nya skor igår, som jag får ont av haha. Men här ska härdas dom var ju dyr så inte ska dom lämnas tillbaka iallafall! Men ska beställa ett par till på nätet också, som är lite bättre. Tycker att det är as svårt att hitta skor..finns bara skor med klackar i alla affärer tycker jag, och med sånna slår man ju ihjäl sig. Också är det ju inte riktigta vinterskor heller, men dom här som jag köpte är faktiskt mer vintriga än vad alla andra va! Tyckte ändå att dom här va bra, synd bara att det var ganska hög klack, hade nästan inte vela ha någon klack alls.
 
 

Nu ska jag drömma lite

Ne nu tar jag och somnar till den här sköna rösten,ska drömma fina drömmar och sommar inatt, klänningar och pussar. Åh vad det gör mej lycklig. Jag är så glad att man kan drömma lite. Imorgon när jag vaknar ska jag sminka mig och glömma livets bekymmer. Och jag längtar fortfarande till måndgar. Men mest till tisdag såklart för då kommer mikke hem i ett dygn innan han åker igen. Tänker inte skriva om vad jag tycker om de. Jag ska bara le och somna. Desssutom hoppas jag att ni har haft en bra helg. Vill säga att jag hade jättekul igår, det är alltid kul att träffa folk och jag älskar fan alla. Eller fick man inte säga älska, jag menar nog "gilla".
Jag gillar verkligen alla.
 
 

Vill bara bort

Helt seriöst så är jag så jävla less nu..jag bryr mej inte längre, jag vill inte ens vara här. Jag vet inte ens vad jag vill, jag vill bara härifrån. Så jävla ärligt så bryr jag mej inte ett skit om vad som händer mej. Jag vill inte vara här, inte ens i den här världen. Är det såhär det ska vara? Jag vill bara dra, jag vill dra. Jag vill inte leva det här livet längre, jag vill verkligen inte. Säg vad ni vill, att jag ska ta livet av mig eller att jag ska sluta gnälla. Kan ingen förstå mej? Jag vill bara att något händer, jag får nå psykbryt. Ska mitt liv vara såhär, är det de för er också eller är det nåt fel på mig. Ska man känna sig såhär ensam? Hur länge då, vem fan orkar de. Det här är så jävla värdelöst. Jag skrattar lite också, men jag är seriös. Ska jag behöva skära halsen av mig för att nån ens ska ha tid att säga hej till mej?

Vet inte

Vet inte vad jag känner..skriver mer sedan när jag funderat ett tag haha. Jag vet bara att jag känner mej så..jag vill bara ut och leva. Och det känns konstigt.
 

Jaja

Ska bara säga att igår skulle ju jessica ta tåget hit. Så när jag kom hem så åkte jag och mamma till fränsta och handlade lite, fika och sånt + att jag köpt godis. När jag kom hem så fick jag ett sms att tyvärr kunde inte hon komma för hon fick inte för sin mamma. Haha jaja..som vanligt då tänkte jag. I sista sekund blir man dissad. Men det gjorde ingenting, men ännu en gång undrar jag..när ska jag lära mig att inte ta saker för givet? Jag trodde ju verkligen att hon skulle komma, fast att dessa situationer händer gång på gång. Jag säger bara jaja.

Hinner inte

Känns som att jag inte hinner med mej riikitgt hha, men idag ska jag försöka träna lite på nationella provet vi hat imorgon, men det kommer nog gå åt helvete ändå..hatar prov. Ligger just nu i soffan och kollar på tv, ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig lite fin. Ska bli skönt att vara på skolan imorgon ändå med klasskamraterna. Måste bara säga att fan vad jag älskar min tatuering, känner mig som  en gud, hur har jag kunnat leva utan denna så länge.

Woop wooop

Jajjamen fyfan nu var man tatuerad!!! Så jävla lycklig :) Blev bra.
 
 
 

Godnatt.

Jag hoppas jag somnar tidigt ikväll även fast mitt hjärta gråter av att få ligga själv i sängen.
 

Hehehe

Sitter och äter, fyfan vad gott. Majs och grejer, som jag aldrig har gillat..men nu går det i riktigt bra, med pärer och köttfärs, tomater och ett glas mjölk. Fick sluta tidigt idag, tror jag haha. Nerå men det va skönt och imorgon får vi se hur bra det går, ska ju nämnligen göra en liten sak....hehehehe, + åka ut till birsta och hitta ett par skor. Nu är det fan akut, har varit dyngsur om fötterna hela dagen idag sedan klockan nio och det är inte ok.
 

Har kört till stan

Åkte till sundsvall själv igår och fyfan vad bra det gick! Hälsade på Jessica och åkre runt en sväng på stan, så nu när jag kan allt de där så kan jag komma med bilen till stan varje dag om jag vill, synd bara att det kostar att tanka. Iallafall så åt vi lite mat på subway och hade de mysigt, mycket roligar än att vara hemma iaf. Nu sitter jag och har vräkt i mmig två brownies..ni kan säkert gissa hur illamående jag är hahah, fattar inte varför jag alltid ska göra det här mot mig själv. När jag vet hur dåligt man mår efteråt att vara såhär mätt. Ska hoppa in i duschen snart och jag har en bra känsa och längtar tills i morgon faktisk:) Synd bara att mikke åker på jobb i morgon.
 

Man ska aldrig ta något för givet

Ne det ska man verkligen inte. Jag är en sån, som tror för mycket, jag tror hela tiden saker och tar för givet, speciellt saker som jag vet aldrig blir som jag tror. Och jag fattar inte varför jag fortsätter tro att det ska bli som jag vill? När det aldrig blir det. Jag ska aldrig mer ta något för givet, jag önskar att jag aldrig mer gör de iallafall. När ska jag lära mig?

Läxa

Måste göra läxa, fyfan. Men den ska ju göras så det är bara att sätta igång. Har nyss kollat på serien "postkod 1321" eller varen heter. Såg på några avsnitt förra veckan på lektionen med jessica haha och nu är jag ju tvungen att fortsätta kolla. Bara de att man längtar ju som fan till sommaren när man kollar på de, fan vad skönt att ligga ute och sola och bada och lyssna på musik. Fan jag vill inte ha vinter.

Finns inga ord

Asså jag vet inte vad jag ska säga om den här kvinnan. Hon har alltid och kommer alltid vara den snyggaste någonsin. Hur fan kan hon vara så snygg, blir ju helt knäsvag. Hon är sjuk, och sjunger som en gud. Dessutom är videon så jävla bra..jag ryser på hela kroppen när jag ser den.
Hon är bara så jävla bra, pink.
 

Tönt

Haha vad töntig jag är - i bussen. Imorse fick vi ett litet stopp med bussen, vi kom bara till byforsen för där kom vi inte över järnvägen för bommarna vägrade gå upp. Så vi fick vända där. När jag kom till praktiken med mitt usla tålamod så fick jag sitta och vänta i evigheter (som de kändes) var säkert bara tio minuter/ en kvart. Iallafall så tog jag jackan och gick, sedan for jag upp till skolan och hade utvecklingssamtal istället. Jag ska söka ny praktiskplats, men är inte direkt pepp. Vill bara ha en jobb nu, och har inte tid med ett jobb på sidan av alla skoldagar, vill bara få slippa praktiken och jobba istället. Vill att det ska bli jul nu också, så att den är över nångång. Sedan kan det gärna få gå mot sommar och sol!
 

Hårolja

Detta är vad jag har köpt idag, en hårolja som tydligen ska vara jätte bra för torrt och slitet hår. Jag provar och hoppas på de bästa! Imorgon ska jag på praktiken och förhoppningsvis hör min lärare av sig nångång också, så att jag får veta när vi ska ha utvecklingssamtal + att jag hittat en bättre praktikplats! Hoppas jag får nå jobb också hehe.
 

En liten video kanske

Skulle vara kul att göra en videoblogg, om nån kanske skulle vilja se, men på vad? Jaja vi får se hur det blir med de. Hoppas inte att jag har sagt för mycket nu bara haha. Men känner mej så inspererad av saker just nu, kläder och smink och allt. Önskar bara att jag hade en riktigt bra kamera som man kan filma bra med och redigera, synd att mikkes kamera inte går att fimla med..Men men, dessutom ska det bli kul att få tjäffa lite folk imorgon på skolan, mest tjejerna!

Mycke gosaker

Har nyss vare och äte en våffla med grädde och sylt på söta synden. Och sen blev det lite glass till efterrätt, ägglikör och apelsinsmak. Super gott, men va lite för sött med den där vofflan egentligen. Vi var faktiskt påväg att köpa en sallad i borsjö men sedan kom vi på att hon hade ju typ "luncher" på kyrkan så vi svängde in där, men då hade dom ju bara vofflor och pannkakor, så det fick väl bli de då. Men nu är jag lite less..är sugen på rädisor nu eller kalla pärer.
 
 

Stadsresa med god mat

Var i stan en sväng igår med mamma och hittade lite kläder åt henne, och en klänning till mig. Sedan åt vi kina mat och fy vad det var gott! Med efterrätt också, friterad banan och glass, mums. När vi kom hem så gick vi till moster för att grattulera henne på hennes födelsedag och mamma fick med sig en jacka hem. La mig tidig och har sove jätte länge idag, nu gruvar jag mig bara på hur trött jag kommer vara imorgon klockan sex, huvva.
 
 

Nu får snön ta och komma

Snälla låt snön komma idag, jag vill verkligen de! Så att man blir lite glad och pigg, det är så mörkt och grått ute nu. Det är ju jätte tråkigt när det bara regnar hela tiden, nu får snön komma och stanna ett tag. Haha längtar man inte efter sommar så längtar man efter snö.

Fick vara hemma

Blev inte avenyn igår och fick inte heller se fina eva. Tjejerna va rädda att dom inte skulle kunna ha roligt och att dom va tvungna att "ta hand" om mig eftersom jag inte tänkte dricka. Jag fick stanna hemma men det kommer väl fler gånger. Jag åker gärna ensam, är så himla less varje gång det här händer. Det går helt enkelt inte att bestämma saker med andra. Jag åker själv nästa gång och då får man se vilka som man träffar på. Jag hoppas verkligen att tjejerna hade kul iallafall, för de hade inte jag, ledsen va jag också. Vet att dom säker inte menar att göra mej ledsen, och jag förlåter dom, för det gör jag jämt. Bara de att jag hade tage fram kjol och tjöja och allt jag skulle ha på mig, blev bara så besviken när det verkade som att jag skulle förstöra deras helg eftersom jag kanske inte skulle få kul om jag inte blev full. Alla kanske inte vet de, men jag dricker inte så mycket, just för att jag tycker att jag brukar ha så kul ändå! Och det är väl vad man gör det till, det är väl upp till mig att se till att jag har kul när jag går ut, ingen annan ska ju behöva känna att dom ska ta hand om mig. Synd att det blev såhär, hade mer än allt vela se eva igår och träffat lite folk. Antar att det blir jobbigt att ta med sig en "ny" tjej som man inte riktigt känner. Jag förstår faktiskt de, när man har alla sina vänner och allt, också är det en till som vill följa med som ingen riktigt känner, då blir det jobbigt.
 

Ett eget inlägg

Detta måste jag bara skriva i ett eget inlägg, är så glad! Gissa vad jag hittade igår ocksårå när jag var på stan, joo en superfin rosa klänning! Jag fattar inte vilken tur jag har ibland, hittade även en röd kjol och nu kan ni väl förstå att jag längtar ännu mer till sommaren. Lite kallt att ha kjol och klänning nu kanske, det är ju trots allt snyggast att vara barbent till, tycker jag. Dessutom så kostade det bara 100:. tillsammans! Vilken fyndare jag är. Kanske lägger ut någon bild sedan på dom, om jag orkar. Jag är iallafall hur nöjd som helst, men önskar att jag var miljonär så att man kunde hitta "fynd" varje dag som kanske inte bara kosta femtio kronor. Men vem vill inte vara miljonär egentligen.. Det är kul att drömma ibland. Men helst av allt önskar jag att det fanns fler second hand affärer och att dom var BILLIGA! Jag blir ju depprimerad av att gå in på second hand affärer och inte ens ha råd att köpa en tjocktröjja eller liknande, jag fattar inte hur de kan vara så dyrt. Ett linne på second hand kostar aldrig under 65 kr, inte vd jag har sett iallafall. Kanske billigt för vissa men när affärer rear ut kläder och dom tar femtio kronor per plagg så tycker jag fan att second hand är dyrt. Har hört att det är galet billigt i skåne, kanske man skulle ta och flytta dit hehe, eller man kan ju kanske åka dit på semester nångång för att handa på sacond hand haha jaa det skulle väl allt vara romantiskt, åtminstonde så blir det ju en semester iallafall, dessutom är ju second hand ett intresse och det släpper jag aldrig! Skulle miljoner av pengar ändra de, då är jag helldre pengalös.
 

Dollar

Var på dollarstore en sväng igår, och hittade precis vad jag har önskat mej! Trodde inte att det var sant, simpelt men super bra, hårsnoddar! stor och mjuka, tio kronor:) Sedan hittade jag även två läppsyler med pearl shine för också bara tio kronor. Köpte även ett läppstift och en keps. Billigt är kul.
 
 
 
 
 

Frulle

Missade bussen imorse så nu sitter jag och äter frukost. Ska snart ta en dusch och vänta på att mamma kommer hem. Ikväll verkar det bli Avenyn för att se på världens bästa Eva eastwood. Nån fler som ska dit? Ända problemet är att jag ska måste ta bilen dit helt själv. Och jag har aldrig kör i sundsvall förut!! Herregud jag är så nervös så jag kommer ju spy ner hela mikkes bil. Nerå men jag är ju nervös, speciellt när man vet hur mamma är att köra i stan, är jag likadan? har ju ingen aning, men jag är livrädd. Får se om jag klarar av de, annars får jag nog stanna hemma. Men nångång ska ju vara den första, men hade ju önskat att någon iallafall satt brevid mej. Haha jaa körkort har man men man kan inte åka nån annanstans än på byn haha!
 
 

Låter bra de

Huvva, det här låter brare.
 

Älskade läpp-penna

Köpte en läpp-penna idag och är supernöjd! Hihi blir helt till mig vad nöjd jag är, nu kan det få bli sommar igen! Haha så har jag känt minst fyra gånger idag. Vill ju ha sommar..riktig sommar. Jag hoppas bara att man har turen med sig så att vintern snart är över, eller iallafall att jag glömmer bort att jag vill ha sommar och får super kul i vinter så att tiden bara rinner iväg. Jag ber, om de. Iallafall så älskar jag "matta" färger. Älskar läpp-pennan som är alldeldes matt i färgen, nagerlack i matta färger är också super snyggt! Lackar man bilen ska den vara matt också. Det ser bara så jävla bra ut, som den här läpp-pennan tex, ser så jävla bra ut! När den är matt. Knäppte även ett kort när jag tog på lite läppglans över, mamma ville se. Och själv tycker jag bara att det ser kladdigt ut och dessutom känner jag mej så obekväm i kladdigt läppglans därför jag aldrig använder något, men letade även en annan penna idag till läpparna..men hittade ingen. Vill gärna ha en rosa/korall färgad. Helst inte så färgstark. Ska försöka hitta en billig sån penna i helgen eller kanske imorgon om jag hinner, (ska försöka åka till dollarstore också) känner mej så stressad när jag är i stan vill helst hem så fort som möjligt haha.
 
 
 
 
 

Praktiken

Va på praktiken idag, och fick sitta och stryka över tre rader på två sidor i hotellböckerna som dom beställt och skrive fel i. Jippi..vill ni vet hur många jag fick göra? Idag gjorde jag bara 300 häften. Och det dumma är att man bara kan stryka ena sidan först och sedan måste man låta färgen torka så att man kan stryka på andra sidan, så man får stryka varje bok två gånger! Fast det är ju ganska kul ändå, hellre sitter jag och pysslar med något sådant än att vara ute på gatan och sopa eller plocka fimpar haha. Men före de fick jag en underbar frukost och solen sken på mig medans jag satt och åt också!! Synd bara att det har blåst så in i helv**te idag, det går ju knappt att vara ute och gå, man blir ju som nån flaggstång, svajar hit och dit.
 
 

Pärlan

Herregud, här kommer man hem och det första man får se är pärlan!! Den står där så fint och väntar på att jag ska komma hem. Tror jag ska gå ner och städa ur den lite i morgon kanske, så att den glänser lite extra tills mikke kommer hem. (om man ens kommer hem iår) verkar som att det blir bra mycket jobb för honom den här månaden. Jaja han blir ju nöjd iallafall, jag är glad att han är glad. Men hade ju hellre vela haft han hemma såklart, men han är så duktig som jobbar. Det är mamma med, hon fick 14 bok igår när hon jobbade, de högsta nån har fått nån gång, ganska imponerande! Vilken mästermamma.
 

Pringles

 

Syskonen

Haha syskonen, här ligger stora syster och lillebror. Min kissekatter, så söta så. En väldigt gnällig katt och en världigt sööt. Vad skulle jag göra utan min katter. Gud vad jag älskar katter.
 
 
 
 
 
 

Halloween

Jaa igår var det halloween och forum. Vi klädde inte ut oss så värst, eller jag tog på mig horn också partyflugan! Sedan drog vi till micke sundin en sväng där mikke ville stanna ett tag, så då åkte jag hem tills jag skulle hämta honom. Sedan löste vi in oss på forum, var ganska mycket folk och det var ganska kul, fick ju träffa lite folk! Kom väl hem ungefär klockan halv två, skönt att lägga sig i sängen då, men jobbigt att ställa klockan! Nu sitter jag och väntar på att mikke ska hämta mig så ska vi åka iväg och köpa en bil kanske. Sedan får vi se vad som händer, skola i morgon iallafall och gud vad jag kommer vara trött.
 
 
 
 

Läppstift

Har tage på mig ett av mina nya läppstift, ganska fint! Synd bara att man är lite ovan hehe.. vågar man gå ut med det här. Jaa självklart jag går väl ut i vad fan jag vill. Tant som jag är, och efter en dusch rullar man håret. Det är fin fina grejer de.
 
 

Äta bör man

Jag och mikke va och käkade igår, jättegott! Jag tog en sallad och mikke tog som vanligt en hamburgare haha. Men nästa gång blir det nog en sallad för honom med som det låter..men jag tror nog hamburgarn övervinner honom i sista sekund ändå. Iallfall så var det super gott, och idag fyller mikkes mamma år och vi har fått hur mycket tårta som helst! Nu kan jag säga att man är mätt iallfall, ingen som svälter här inte!
 
 

RSS 2.0