Ute på promenad

Ute och går en sväng i solen, och självklart följer finaste gumman med. Nu ska jag gå och göra mig iordning och dra på jobbet en sväng! Sedan kommer mikke hem och imorgon äre dags för lite glass på synden.
 
 

Tråkigt

Tråkigt att vara sjuk, och ha hosta. Blir så irriterad och inte har man fått sove nå inatt heller, hostat ihjäl mig och haft en katt som skrike mig i öran hela natta... Iallafall så sitter jag här nu och funderar på att åka på studentkryssningen nästa vecka, sista minut liksom! Men jaa vi får se hur det blir. Ska ta och klä mig och sminka mig lite så kanske man förhoppningsvis blir lite piggare. Längtar tills torsdag då det blir lov ovh en massa glassätande!! Och mikke kommer förhoppningsvis hem i morgon också :)
 

Redan söndag

Oj oj, redan söndag..och det sög ju. Har försökt att maila skolan men inte fått nå svar, så det blir nog bara att slänga sig på tidiga bussen imorgon. Mikke åker idag också, med det är väl ika bra, så att jag inte smittar honom med förkylning, har nämnligen legat hela natten och blåhostat. Iallafall så ska jag ta och fika lite nu och sedan bär det nog väg till stan en sväng.
Hoppas alla haft en bra helg!
 
 

På våran sida

Betyder mer än guld att få detta stöd, ni är bäst!! Tack för att ni peppar oss!
 
 
 
 

Strejk

Igår började våran strejk som dom flesta säkert redan vet. Måste säga att det har varit så mycket större än jag trodde, helt sjukt! Vi stog utanför jobbet med två "ledare" från unionen i sju timmar igår och jag har inte varit så pepp som jag var igår, på väldigt länge. Vi har fått så sjukt mycket stöd av folk på byn och runt om i landet, massa fina kommentarer i tidningar och andra ställen! Vill tacka alla underbara människor igår som åkte förbi och tutade och svängde in på parkeringen för att peppa och berätta att dom stog på våran sida. Känns sjukt bra, när man verkligen förstod hur många det var som verkligen är med oss. Folk kom med fika till och med och gav oss styrka under hela dagen, kunde inte ha kännt mig mer nöjd när jag kom hem igår. Till och med tågen som åkte förbi tutade för våran skull, det är en obeskrivlig känsla man får då! Känns så jävla bra, och jag är så himla stolt över alla! Verkligen alla, vi är så starka och modiga. Vi kan låta folk lära sig av sina misstag, och vad som än händer efter detta, så kan vi inget annat än vinna!! Vad som än händer, är vi starkare än någon annan!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite länkar som ni kan gå in och kika på om ni har lust, vi var ju med i både radiokanaler, tidningar och mittnytt igår! 
 
Här nedan kan ni gå in och kolla oss på mittnytt!
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/mittnytt/personal-strejkar
 
Dagbladet
http://dagbladet.se/nyheter/ange/1.5703424-strejken-har-brutit-ut-i-fransta
 
Sundsvallan
http://st.nu/medelpad/fransta/1.5703512-strejk-pa-focus-crs
 
Kollega
http://www.kollega.se/index.cfm?c=17278
 
Här nedan kan ni gå in och lyssna på frida! 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=5481450
 
 

Tråk

Har man tråkigt så får man väl göra någe flikkigt då, som att måla naglar! Målade lite glitter och grejs igår men idag ble det lite svart kludd på, och wholaa! Nu ska jag ta med vovven ut på en sväng och ikväll ska det bli jävligt skönt att få lägga sig i sängen.
 
 

Gud gav mig en kyss

Skönt att få en liten stöt, och känna att man lever. Förbannade mackjärn skrämmer livet ur mig.. Tror det är ett tecken från ovan, att det nog är slut med att äta "kläm-mackor" nu. Har ju faktiskt gått ner 0.2kg och upp 0.5kg! Fyfan vad jag är duktig, kan både gå ner och upp. försöker hålla mig på samma linje så nu äre bara att gå ner 0,3kg nurå, och det gör man väl nu när helgen är slut (och godiset också för den delen) hehehe.
 
Här slog två blixtar ner från ovan, på mammas vitmålade bänkskiva hahaha, och genom min kropp (eftersom jag stog och höll i kabeln som var glapp). Gud gav mig en kyss.

Katter är också bebisar

Smaskade i oss lite mat igår, och sedan blev det godis hela kvällen och guitar hero! Fick tyvärr inte sova ostört hela natten eftersom nilsi ska ha all uppmärksamhet i hela världen,sitter och knackar och skriker hela natten så inatt fick fakiskt mikke gå upp och ge han en spark utför balkongen haha. En ända natt kan man väl få försöka sova ifred, utan massa jävla liv..det är ju som att ha en unge, och vad jag vet är det inte vad jag planerat just nu. Katter är också bebisar.
 
 

Inget att säga

Ja tänkte inte berätta någoting om i fredags..för jag brukar inte berätta saker, och jag vill inte heller. Känner mej glad i allt detta elände, känner mig så jävla glad att jag är jag.
 
 

Sova

Att sova själv, är tammefan inte de lättaste. Seriöst...inte alls min grej. Jag tycker att det borde vara skönt att nångång få sova själv, ha hela sängen för sig själv och kunna ligga som man vill, men ne. Nee faktiskt aldrig, jag sover ju inte ens! Och jag som brukar vara så duktig på att sova, men jag vaknar nästan tröttare än när jag väl har somnat. Har ju legat och kämpat hela natten med att sova, så jag vaknar fan helt slut haha. Jag fattar inte..det är det västa som finns, att sova själv. Jag hoppas verkligen att jag kan får lite sömn inatt iallafall!
Annars får jag nog ta och ringa en vän. haha.
 

Grrrr...

 

Spel och firande

Igår var jag och mikke till stan en sväng för att han skulle klippa sig, och bra blev det! Påvägen hem så svängde vi in till en kille som jag köpte ett wii av, och massa tillbehör. Så vi satt i soffan hela kvällen och nördade guitar hero och massa andra spel haha. Nu sitter jag och är nyduschad, väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka och fira kusin som fyllde år igår.
Hoppas ni har en bra söndag alla!
 
 

Gofika

Har nyss vare på Söta Synden och fikat! Super mysigt, pannkaka med hjortronsylt och grädde + varm choklad med vi choklad och kanel. Och goda kamrater! Annars har jag legat hemma i sängen idag och bara drage mig, tog en promenad med hunden innan jag gjorde mig i ordning lite och sedan såg jag ett avsnitt innan mamma plockade upp mig här ute. Sitter och väntar på att mikke ska komma hem och imorgon hoppas jag att vi kan åka till stan en liten sväng:)
 
 

Igår

Åkte på jobbet vid klockan elva och jobbade till fem, gick bra. Sedan åkte jag til mormor och åt korv och mos innan jag åkte en sväng till pappa för att träffa syrran min. Kom hem vid åtta tiden och då satt jag och mamma oss och fikade lite sedan tog jag med datorn in på rumme och såg lite serie avsnitt, innan jag slöt mina ögon för att få en efterlängtad skönhetssömn utan störningar. Det fick jag såklart inte haha, varför ska det vara så förbannat svårt att sova??
 
 

Finväder

Åkte en sväng till stöde i onsdags och myste, sedan åkte jag hem vid sex/sju tiden kanske. Älskar min pärla, världens bästa bil. Och finväder hare vare hela veckan också! Lite kallt och blåsigt men solen har iallafall vare framme, vill ha sommar mer än allt nu.
Och dessutom funkar tankmätarn igen haha.
 
 
 
 
 

Uppsatt

Gjorde en liten håruppsättning igår, men behövs övas på! Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och vätar på att mikke ska duscha klart, har inte riktigt bestämt mig hur jag ska jobba imorgon..men nån timme lär det väl bli iallafall. Ikväll blir det tv och tidig säng.
 
 
 

Lagar mat

Håller på att lagar mat nu tills mamma ska komma hem från jobbet. Känner mej lite konstig idag, men vet inte om det är något bra eller dåligt. Har iallafall kännt mig glad idag även om vissa borde få mig att må skit, men faktiskt inte! Och det är så jävla skönt, fattar inte varför jag känner så...men de tackar jag för. så jävla glad att jag kan hålla huvudet högt även om det är svårt. Jag gör mig själv så stolt ibland.
 
 
 
 

Söndags

For till stan en sväng igår för att klippa oss, jag och mikke. Men kul att det är söndag och ingen frisör har öppet. Fick iallafall med oss lite andra saker hem och nu sitter jag och är mätt. Har så klart smällt i mig lite godis, förbannat.. ska bli skärpning här nån dag, fast inte idag. Igårkväll åkte vi till rickard en sväng och sedan for vi hem till soffan och såg tv och åt lite fruktsallad,
de kan man kalla nyttigt!
 

Tuffing

Hahaha så jävla tuff! Vilken stjärna.
 

Vill ha vår

Sitter ute på balkongen nu och njuter av solen vi hade tur att få idag. Kul för alla som är ute och åker skoter och fiskar! Imorgon hoppas jag att jag får vakna av att solen lyser in i rummet och massa fåglar som skriker, får gärna vara bart på vägen igen också, nu vill ja ha riktig vår!
 
 
 

Då blev de vinter igen då

Igår satt jag och mikke och kollade tv och dippade lite morötter och gurka. Gick och la oss ganska sent, och självklart är larmet ställt på tidiga morron för att mikke ska åka hem. Nu sitter jag i soffan och har nyss fikat lite, och som väntat så är det vinter igen...suck. Hade bra gärna vela tage fram cykeln och cyklat en sväng om de vore sommar nu, gud så jag längtar!
 

RSS 2.0