Hihihih lycklig

Glöm att jag sa att jag var trött, för jag är världens lyckligaste!!! Jag är så glad som man kan bli just nu och jag skiter iallt!! för imorgon ska jag åka iväg och kolla på en bil, min drömmbil i hela världen och jag kommer dö av lycka när jag får se den!! herregud vilken lycklig tjej :) hihihiih. En riktigt pärla, jag kan inte fatta att den är så fin! Hoppas bara att den är bra så att den går att besikta den, annars jävlar...då dör jag.

Tröttast i stan

Köpte mig en fin ring i tisdags, tycker om den hur mycket som helst!! Sitter hemma just nu och är trött, ska skriva klar en uppgift som måste in imorgon om miljöarbete..sedan har jag ju ett prov som måste göras nån dag också, suck. Vill bara vara pansionär och få vara hemma just nu, eller få göra vad jag vill iallafall. Ska snart gå och klä mig vardagligt och fixa frillan lite, sedan vet jag inte vad som händer, ska jobba ikväll iallfall vad jag vet.
 
 
 

Smile like you´ve never cried

 

Lite trött

Tror att jag har någon i mitt knä som är lite trött..haha. Ne nu ska jag gå och sminka mig lite, jag och mikke skulle ju hitta på något idag men vi får väl se hur det blir med de,han har inte ringt än iallafall. Sedan ska väl stefan komma och hämta sergej också, om han kan köra bil idag vill säga haha. Imorgon är det skola och jag känner mig redan helt slut. Får se hur den här veckan går. Dessutom skulle jag behöva några tusen pussar och en kram. Får passa på att älska vovven som ligger här och snarkar, innan han ska åka hem.
 
 

En liten gris

Igår åkte jag till fränsta och gick en promenad med stefan och sergej, sedan åkte vi till stan och tog en fika. På kvällen var jag och mikke ute och sladda lite innan vi for hem och åt godis och kollade lite film. Har inte fått sova så mycket inatt även fast vi somnade ganska tidigt haha, hade en liten gris som låg och snarkade i mitt öra.

Love

 

En redig bil

Haha skönt att åka 240. Får sitta och skrapa rutorna invändigt haha, bästa bilen som går rakt fram i kortsningarna. En redig en bil detta, tur man har sparken med sig fall man får fel på bilen
och måste ta sig hem.
 

Kärlekssjuk

Det är sjukt hur mycket kärlek man behöver egentligen per dag, iallafall jag.. Har jag vare borta hela dagen utan att träffa mikke eller nån att pussa på så blir jag helt "slut" då försvinner all min enerig! Det är tur man har en riktigt goknopp på jobbet, vad hade jag gjort utan honom!! När man känner sig lite kärlekssjuk så är det bara att smyga in hos lillen så får man vad man behöver,bäst!
 
 
 

Det är vad man gör det till

Har haft fullt upp hela veckan..åkt buss tre och en halv timme, praktiserat tre och en halv timme och jobbat sju timmat per dag. Missade bussen imorse för jag tog mej fan inte ur sängen och de skiter jag i, sitter iallafall och gör "läxan" som skulle in idag. Funderar på vad man ska göra i helgen, mikke ska åka skoter så jag får väl klura ut något annat än att sitta hemma och vänta på honom på dagarna haha...det är vad man gör de till eller hur?
 
 

Jag vill, du vet jag vill

 

Nöjd kille

Hehe kolla vilken nöjd liten fralla som har fått världens största ben. Skyndade mig in på arken i fredags innan bussen hem gick. Och där hittade jag ett lagomt ben som han förhoppningsvis kan ligga och gnaga på ett tag.
 
 

Kallt som fan

Herregud vad det var kallt i fredags när jag vaknade och skulle till skolan. -27 visade termometern, måste man verkligen ut till bussen då? Tycker att man borde få stanna hemma hela dagen. Man riskerar ju att frysa sönder. Iallafall så kämpade jag mig ur sängen och volvon startade som en liten klocka hihi, utan motorvärmare. Sedan satt jag i bussen två timmar innan jag kom till skolan. Vi hade en lektion på en timme och sedan slutade vi. Haha jaja tänkte jag och tog på mig jackan och gick ut till bussen ingen. Iallafall så ska vi tydligen ha ett prov nästa fredag (vi fick ett häfte med oss hem) de ska vi kunna utantill som jag fattar de, för vi fick inga instuderingsfrågor eller nåt. Bli så le på prov ja, kommer nog gå åt helvete men de känner jag att jag skiter i. Det blir som det blir.
 
 

Mätt

Man blev mätt även idag, tänk om alla kunde ha det såhär bra! Nu sitter jag i soffan och myser med fiagumman. Ska bli skönt att lägga sig ikväll för jag är hur trött som helst haha, och jag hoppas dom här två sista dagarna på veckan går fort, för nu vill jag ha helg!
 

Det är vad det är

Sitter och lyssnar lite på kiss mendans jag väntar på att klockan ska bli ett. Ska på mammas jobb och provringa haha. Känns lite nervöst men det blir som det blir, jag kan inte göra mer än vad jag kan. Så det får går som det går helt enkelt, ganska lätt va! Mikke är på jobb över dagen, och jag hoppas att han är hungrig när han kommer hem, så att man får nån mat idag hehe. På fredag ska jag på skolan och det suger, ska vara med "klassen" och vi ska säkert göra nå skit som jag inte ens kan. Om någonting smutsigt. (vad flickig jag är idag) vill helst bara sitta och vara fin nånstans. Typ som på en klippa över havet, med  solen i ögonen. Då skulle jag må.
 

Maybe I'm just dreaming out loud

Det känns som om det har gått en evighet. När folk säger saker man kanske inte säger..så känns det stort, det känns liksom tomt. Hur ska jag kunna svar på något sånt? Jag känner bara just nu att det är skönt att få andas lite, jag är inte som jag brukar,
men ibland är de jävligt skönt att slippa vara de också.

En låt

Var ett tag sedan jag la in en låt nu, så tänkte göra de! Måste bara säga att fyfan vad allt blir bättre när solen skiner. Hittade nils igår också, vilken lättnad. Var ledsen ett tag för jag trodde verkligen att han var död..men han var instängd i ett garage, vilken tur att mamma gick en sista sväng med sigge igårkväll!
 

Ny mössa

Drog en sväng på stan i onsdags och hittade två "födelsedags presenter" till mikke hehe, men han fick dom redan när jag kom hem. Han fick en ny plåtplånbok som han önskat sig så länge också fick han en röd tröja. Han blev så glad. Och dagen efter så fick jag en mössa som jag tänkt köpa, tur jag väntade en dag till med att köpa den, annars hade jag fått två. vilken snäll kille:) Nu ska jag ut och ropa på nils...vet inte vart han är, men jag hoppas att han snart kommer hem. Annars dör jag.
 
 
 
 

Fredagsmys

Igår blev det lite fredagsmys med kusinen min, jocke. Såg på gladiatorerna och smaskade lite chips och godis! Blev en tidig kväll också, i en alldeldes nybäddad säng, dock helt ensam, men väldigt skönt med en ren säng. Och jag hoppas verkligen att mikke och dom inte har det så kallt som vi har just nu, inge kul att åka skoter när det är såhär kallt. Men det är ju lite sol iallafall, men hoppas dom inte har mer än 10 minus!
 

Hoppas på finväder

Nån som tycker om mig iallafall! Lill-frallan där. Idag åkte mikke med några grabbar till skogen för att köra skoter hela helgen, han kommer inte hem förens på måndag kväll. Jag hoppas verkligen att han får kul och att ingenting går sönder eller att nån gör illa sig. Brukar vara ganska lätt för leksaker att gå sönder, speciellt när man vill de som minst haha. Men dom får nog roligt, och hoppas dom får sol hela dagarna!
 

Sötaste tösen

Träffade min lillasyster i måndags, och det var jätte roligt! Sötaste tösen. Tycker om henne. Hoppas ingen blir förbannad på mig nu för att jag skryter och inte kan låta bli att lägga upp en bild på henne. Min syster.
 
 

Enkelt

Såhär ser jag ut idag. Klev upp och åt två rostade mackor och kollade på desperate houswives. Sedan borstade jag tänderna och tog på mig mina svarta jeans och en vit långärmad tröja. Sedan tog jag på mig ett ganska mörkt läppstift. Sen så var man klar! Satte upp håret i en toffs också, för jag är så less på att jämt platta de, stackars mitt hår..mår inte bra. Orkar helt enkelt inte sminka mig idag och vill inte heller, trivs bästa såhär. Måste bara säga att läppstift de räcker länge utan smink de, man behöver ju inte mer. Man behöver inte vara fin heller, fyfan vad skönt att jag känner så. Är inte alls missnöjd över att jag kan vara ful, härligt att vakna på morgonen och veta att man är så jävla ful haha. Det är fan skönt. Varför ska vi alltid vara så fina? Nee flopp för de. Påstår varken att jag är fin eller ful, jag bara är. Och det räcker länge de, längre än läppstift!
 
 

Såhär gör man milkshake

Guuud vad god! Gjorde milkshake, jag och mikke igår. Så vi var och köpte blåbär, banan och vaniljyougurt. Sedan mixar man bara bananen med yougurt och bär, och om man vill kan man ta i lite glass också. De gjorde vi hehe. Sedan ser den såhär underbar ut, och supergod!
 
 
 
 

3D dvd

Var till stan idag och köpte en 3Ddvd, så nu har vi kollar på första filmen! Var ganska coolt och första gången jag kollat på 3d. Men man blev lite virrig i börjar innan ögonen vant sig. Synd bara att filmerna är så dyra. Vi kollade iallafall på spiderman och jag skulle knäppa ett kort på när mikke rös, fråga mig inte varför han rös men han tyckte väl att det var så förbannat tufft med 3d! Såg tuff ut gjorde vi å, låg i mörkret med "solbrillor".
 
 

Har tråkigt

Det här får bli min vän idag.. sitter och har hur tråkigt som helst. Finns det ingenting att göra? Jag önskar att det var sommar, då skulle man ju iallafall kunna ta cykeln på en liten sväng. Men nu har man inte ett skit att göra, och mikke sitter väl hemma i soffan. Han klev upp klockan halv nio för att åka hem och skruva med bilen, och det gick tydligen bra, så det var ju bra! Och hoppas att killen med skotern från ljusdal ringer idag, då kanske vi kan hitta på någonting imorgon. Annars åker jag iväg själv...ne just de, det är inte sommar..annars hade jag gärna fare ut och tältat! jag önskar att det kan bli sommar nångång. Jag får väl sätta mig och kolla på ronny och ragge.
Klart bästa filmen.
 
 

Pizza

Och igår blev det pizza! Känns som att jag inte ätit pizza på flera år, det stämmer ju såklart inte men det måste vara nästa två/tre månader sedan sist iallafall.
 
 

Räkmacka

I förrgår blev det en liten räkmacka till kvällsfika, gott! Mamma hade gjort iordning en varsin macka åt oss när vi kom hem från fränsta, lagomt till en tvfilm.
 
 

Skidtur

Jaha då har man tagit första svängen med skidan då, haha kände mej lite löjlig. Tänk om någon såg mej haha, nerå det var jävligt roligt! Åkte från jaik ner till lilla bron och sedan vägen hem till mormor, och jag ramlade inte en enda gång. Jag är ganska duktig och skidorna går som på smör, fast dom är över 30år gamla. Bästa skidan.
 
 

Lite julklappar

Tänkte jatt jag kunde visa lite av sakerna som jag fick i julklapp. (förra året). Fick även massa bil-saker av pappa som jag inte knäppt kort på, sedan fick jag en hårfön och pengar, lite smink och en tjöja av mamma också.
 
 
 
 
 

Ett nytt år

Herregud, ett helt nytt år. 2013, känns konstigt att skriva men jag är så glad att något nytt händer. Tror att detta år kommer bli super bra. Det ända jag måste tänka på det här året är att vara stark, tror att det är de viktigaste. jag kommer göra detta år så bra. Kanske inte tänka så mycket utan bara göra dom saker som får mej att må bra.
 
 

RSS 2.0